Fiecare dintre noi putem să facem bine în lume, dincolo de a ne urmări interesele proprii. Acest fel de a trăi aduce împlinire și bucurie. Dacă ești de acord cu acest aspect, crezul de mai jos este pentru tine:

Cred în mine și în rolul meu de a aduce schimbare pozitivă în lume.
Ofer și comunic servicii, produse și mesaje care au puterea de a aduce bine în viețile oamenilor.
Am grijă de mine, familia mea și de cei din comunitate.
Investesc continuu în dezvoltarea mea știind că este singurul mod de a evolua.
Inspir pe cei care mă urmăresc pentru a contribui și ei, la rândul lor, pentru a aduce mai multă valoare zi de zi prin tot ceea ce fac.

Cred cu tărie că fiecare lider care va urma acest crez va face lumea un loc mai bun pentru toți, indiferent de gen, rasă, naționalitate sau religie.

Dacă faci bine în lume, nu ține doar pentru tine. Împarte bucuria ta cu alții și molipsește-i și pe ei cu bunătatea ta. Oricare dintre noi poate fi un lider. Uite cât de ușor este să creezi o mișcare.

sursă imagine: pch.vector on Freepik


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.