Dacă m-ai invita în oraș să stăm de vorbă nu aș comanda cafea, ci probabil aș alege ceai, apă sau dacă întâlnirea ar fi seara la o terasă probabil aș alege o limonadă cu mentă, o bere la halbă sau un pahar de vin alb sec. 

Cel mai mult mi-ar plăcea să vorbim despre proiecte care schimbă lumea în bine, cărți (în special biografii și non-ficțiune) sau despre filme. Alte subiecte care mă pasionează sunt afacerile, marketingul, educația, dezvoltarea continuă, sportul (baschetul, înotul, dansurile, schiatul), voluntariatul sau “vânătoarea” de plaje pe insule călduroase. 

Dacă am aduce în discuție marketingul și afacerile ți-aș povesti despre cursul de marketing Online Mastery pe care l-am fondat cu scopul de a ajuta companiile sau organizațiile din România să folosească cu adevărat puterea online-ului. Datorită acestei misiuni personale am organizat evenimente în multe dintre orașele din țară pentru a mă întâlni cu mii de antreprenori, manageri și profesioniști de marketing.

Oare știi de acea dată când am ajuns la Sibiu și am realizat că ne-am uitat în Cluj hainele pregătite pentru eveniment? Sau atunci când la unul dintre hotelurile unde organizam un eveniment era un tip din personal care în loc să ne ajute, se ascundea să nu-l vedem. Multe povești haioase s-au întâmplat din 2016 de cât facem aceste evenimente!

De asemenea, ți-aș povesti despre cum lucrez cu clienții de la agenția de marketing Loopaa unde sunt partener. Am experiențe memorabile cu organizare de evenimente de 5.000 de participanți, comunicare online pentru magazine online de lenjerie intimă sau produse auto, pentru spitale, firme de contabilitate sau IT și consilierea celei mai mari bănci din România. Toate acestea n-ar fi fost posibile fără să am alături o echipă foarte faină.

Cele mai frumoase amintiri din copilărie despre care ți-aș putea povesti sunt despre cum mergeam cu fratele meu în curtea liceului să jucam baschet cu băieții mai mari sau când mă jucam de-a v-aţi ascunselea în cartierul Păcii, unde locuia bunica. Ea îmi spunea Ionuț. Puține persoane din familie încă mai îmi spun Ionuț. Acest nume îmi aduce doar amintiri frumoase. 

Sunt atât de multe experiențe de povestit! Însă cine se grăbește?

Acum, în legătură cu acea întâlnire, dacă vrei să ne cunoaștem mai bine, poți începe prin a citi ce scriu pe blog, să mă urmărești pe Facebook, să vezi pe Linkedin ce experiență am sau să te abonezi mai jos la newsletter. Dacă ai orice idei pe care vrei să mi le transmiți sau vrei să lucrăm împreună, trimite-mi un mesaj.

Să ne vedem cu bine în online sau offline!
Călin

Călin Biriș Blog