Business

Performanța nu este sănătoasă în sport sau în afaceri?

În afaceri sau în alte arii din viață decât în sport, conceptul de performanță poate avea alte conotații decât cine este câștigătorul final de pe tabelă.

0Comments

Provocări și Soluții în Educația Contemporană – notițe de la eveniment

Am fost la evenimentul adresat părinților „Provocări și Soluții în Educația Contemporană”, în cadrul căruia au vorbit Andreea Paul și Oana Moraru. Invitatele au discutat despre educație digitalizată și despre vocație, despre disciplină și despre motivație. Mai jos sunt principalele idei care mi-au plăcut și pe care am considerat că merită împărtășite.
by Călin Biriș
0Comments

Felia de tort și ofertele de preț

Eram la o aniversare și tocmai se împărțeau feliile de tort. Am primit-o pe a mea, dar un băiețel încă aștepta după a lui, deși toți de la masă mâncau deja. I-am dat felia mea să nu mai aștepte. Apoi, m-am obișnuit cu gândul că mai bine nici nu mai mănânc tort, pentru că am în plan să reduc cât mai mult dulciurile din dietă. După mai puțin de un minut, mai multe mămici au anunțat că eu n-am primit felie de tort și să mi se ofere. Și am primit. Puteam să o refuz, pentru că avusem gândul anterior privind dulciurile, dar am cedat tentației.
by Călin Biriș