Inspiraţional

Crezul liderului care face bine în lume

Fiecare dintre noi putem să facem bine în lume, dincolo de a ne urmări interesele proprii. Acest fel de a trăi aduce împlinire și bucurie.

0Comments

3 recomandări de neratat de la Content Marketing PRO 2023

Subiectele mari ale conferinței au fost: burnoutul, video content, comunicarea de business pe rețelele sociale (Instagram, Facebook, TikTok, Linkedin), raportarea și optimizarea comunicării. Din cele 15 ore de conținut super valoros am extras 3 recomandări care te ajută să-ți îmbunătățești starea de bine și modul în care faci comunicare prin conținut online.
by Călin Biriș
2Comments

Ce îți limitează creșterea rezultatelor din promovare

Creșterea rezultatelor din promovare presupune o bună planificare, cât și asumarea unor riscuri. Atât ca oameni, cât și ca profesioniști, avem nevoie de siguranță și control, dar și de noutate și diversitate. Uneori, din motive de prea mult haos în jur (cum a fost în ultimii ani), avem tendința de a ne proteja și de a căuta să stăm mai mult în zona de confort și siguranță.
by Călin Biriș
Jocul infinit de Simon Sinek
1Comments

Jocul infinit de Simon Sinek – recenzie de carte

Jocul infinit reprezintă un mod de gândire. Orice lider ar fi important să vadă implicațiile acțiunilor sale dincolo de un trimestru sau un an. Simon Sinek reușește să prezinte în cartea sa ce presupune o abordare pe termen lung în business cu focus pe viziune, clienți și echipă, în schimbul orientării pe cifre de vanitate precum cotă de piață, profit sau vânzări.
by Călin Biriș