Cat costa sa publici un articol

Cât costă să publici un articol pe un site sau blog din România?

By | Promovare şi publicitate, Resurse utile | 5 Comments

În trecut, pentru a afla costul unui articol pe mai multe siteuri de știri sau bloguri, trebuia să trimiți multe e-mailuri sau să dai mult telefoane. Acum însă, lucrurile s-au schimbat… înspre bine. Poți afla cu doar câteva clicuri cât costă să publici articole pe mai mult de 1.000 de siteuri de știri, siteuri de conținut și bloguri.

Read More
lectii de marketing de la RTC

19 lecții de Marketing de la RollerCoaster Tycoon3 pe care să le implementezi și tu

By | Marketing | One Comment

Uneori cele mai bune lecții de marketing le afli de altundeva decât din afacerea proprie. Din călătorii, din discuții cu prietenii, din traininguri sau chiar din jocuri.

În perioada de carantină, am ales să reîncep RollerCoaster Tycoon 3 pentru a a lua pauză de la muncă. Pe lângă faptul că mi-a luat gândurile de la campanii și proiecte, m-a și inspirat.

Jocurile de tip tycoon sunt cunoscute în special pentru capacitatea de a simula procesul de management pentru diferite tipuri de afaceri sau orașe. Pe Wikipedia poți găsi o listă cu toate jocurile de acest fel. Îți recomand să încerci și tu cel puțin un astfel de joc, mai ales dacă în business ai rol de antreprenor, marketer sau manager.

În continuare îți prezint pe scurt cele 19 lecții de marketing pe care le-am regăsit în RollerCoaster Tycoon 3, care merită implementate în orice afacere.

Read More
Antrenamentul de marketing

Începi și tu Antrenamentul de Marketing?

By | Marketing | No Comments

Te anunț cu entuziasm că tocmai am lansat podcast-ul: Antrenamentul de Marketing.

Viziunea podcastului este ca ascultarea acestuia să devină primul lucru pe care îl fac marketerii și antreprenorii la începutul săptămânii. Așadar, în fiecare luni am să postez câte un nou episod scurt (sub 10 min), informativ și practic.

Antrenamentele conțin câte un exercițiu de marketing care te ajută să-ți dezvolți afacerea.

Te invit să asculți primul episod, să te abonezi la podcast pe Spotify sau Stitcher și să-mi trimiți feedback-ul tău: AntrenamentulDeMarketing.ro