Cum ar fi să te consulți pe marketing și business, în fiecare săptămână, cu alți profesioniști sau antreprenori de nivelul tău sau din aceeași industrie?

Este o vorbă care zice că „It’s lonely at the top”.
Cu siguranță sunt decizii, idei sau provocări despre care îți este greu să discuți cu colegii din firmă, cu familia sau cu apropiații. Fie știi că nu te vor înțelege sau nu te te vor putea ajuta, fie nu vrei să-i îngrijorezi sau să le dai subiecte de discuție. În astfel de cazuri, cel mai mult te ajută să te consulți cu cineva care trece prin situații similare sau cu cineva care a fost deja pe acolo.

Dacă simți că te-ar ajuta să ai pe cineva cu cine să te consulți cu privire la afacerea ta sau cu privire la provocările tale de marketing, am creat un program special de mastermind (grup de suport) Antrenamentul de Marketing.

În cadrul acestuia, ne întâlnim în fiecare săptămână cu alți 11 antreprenori sau profesioniști de nivel similar cu al tău sau din aceeași industrie cu a ta. La fiecare întâlnire, discutăm provocările sau situațiile urgente ale membrilor grupului sau abordăm o temă de marketing.

Vreau ca grupurile să fie formate din persoane cu provocări și niveluri similare, de aceea fac preselecție. Dacă vrei să faci parte dintr-una din cele 3 echipe de mastermind care vor începe din ianuarie, înscrie-te la preselecție pe website.

Pe scurt: 
✅ Din ianuarie, o dată pe săptămână vor avea loc discuții în grup, timp de o oră și jumătate, online pe Zoom.
✅ Toate discuțiile sunt confidențiale. 
✅ La toate întâlnirile am să particip și eu în calitate de moderator și consultant. 
✅ Fiecare întâlnire este sumarizată. 
✅ Perioada mastermind-ului este de 12 luni, cu posibilitatea de a te retrage oricând. 
❌ Acesta nu este un curs. 
❌ Odată ce începem mastermind-ul unei echipe nu te vei putea alătura pe parcurs, doar dacă echipa va decide intrarea unui membru nou în echipă. 
❌ Înscrierea la preselecție nu garantează intrarea într-o echipă de mastermind.
❌ Este important să te potrivești cu ceilalți membri din echipă.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.