Cei dinaintea mea au avut o prezentare plictisitoare și teoretică. Aproximativ un sfert dintre studenți au părăsit sala de curs. Am început să-mi fac griji. După ce am dat startul prezentării mele, ochii participanților s-au făcut mari și mi-am dat seama că le-am captat atenția. La finalul serii, mulți au venit să mă felicite pentru discursul despre publicitate online.

Acest moment a avut loc în 2009, acum 14 ani, în cadrul facultăți FSPAC, din Cluj-Napoca. Așa am realizat că una dintre menirile mele este să împărtășesc ceea ce știu și ceea ce fac. De atunci, am început să țin prezentări și workshopuri, să scriu pe social media și pe blog, să organizez evenimente, să trimit newslettere, să public un podcast, iar acum să lansez o carte. Prima mea carte.

Aceasta vine la pachet și cu un caiet de lucru și evaluare. Spre deosebire de alte cărți de business, am vrut să fac un manual de practică, mai mult decât să spun o poveste frumoasă în 300 de pagini. Cartea și caietul conțin 47 de antrenamente de marketing și 222 de exerciții pentru actualii sau viitorii profesioniști de marketing.

Am scos de la print primul exemplar!  Urmează încă o tură de feedback și îmbunătățiri, iar ulterior voi da startul precomenzilor.

Sunt foarte entuziasmat să aflu feedback-ul tău, dacă vei citi cartea și vei face antrenamentele! Fii pe fază pentru că voi deschide curând precomenzile.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.