Iar e plină mașina de ape, carnețele și pixuri. ???? Ultima oară când era așa, a fost fix la începutul pandemiei, prin martie 2020. Încă mai organizam evenimentele gratuite Online Mastery prin țară. Au trecut 3 ani și jumătate de atunci. Parcă totul este dintr-o altă viață.

eveniment de marketing Cluj - martie 2020

Adevărul este că mi-a fost dor să fac evenimente. Să pregătesc surprize, să mă gândesc la ce informații valoroase să ofer și cum să fac în așa fel încât participanții să plece mai bogați în cunoștințe și conexiuni după eveniment.

Acum sunt entuziasmat pentru că miercuri, 6 decembrie, va avea loc lansarea oficială a cărții „Antrenamentul de Marketing” și abia aștept să mă revăd cu antreprenori și specialiști pentru a discuta despre business, marketing, succes și performanță.

În plus, de data aceasta vom avea un panel despre marketing cu profesioniști pe care îi stimez și admir: Anca Rarău, Victor Gavronschi și Cosmin Dărăban. De asemenea, evenimentul va fi moderat de către Mădălina Hodorog, unul dintre cei mai nonconformiști și creativi traineri pe care îi cunosc. ????

Participanții se vor bucura și de un pahar de vin oferit de către DOR de Origine Romaneasca, o brânză bună oferită de către De la Ferma cu omenie și o gustare pregătită cu Thermomix. Partenerii de la WhitePress România, pregătesc și ei un mic cadou.

Cei mici, dacă n-au cu cine să rămână acasă, sunt bineveniți și ei, pentru că vom avea un locușor cu jucării special pregătit pentru ei de către Lolole.

Participarea este gratuită. Dacă ești antreprenor sau specialist și te interesează marketingul și promovarea, te aștept cu drag la eveniment, miercuri de la 18:30, la The Office, Cluj-Napoca. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site. De asemenea, dă și “interested” & “going” la evenimentul de pe Facebook încât să afle și alții. ????????


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.