Am citit multe cărți de business și marketing care m-au încântat și dezamăgit, în același timp. Autorii americani au darul de a spune povești frumoase, dar idei puține, în sute de pagini.

Eu am vrut să fac ceva diferit. Am scris o carte practică, cu 47 de „antrenamente” de marketing, însoțite de povești din lumea sportului, din lumea tehnologiei și din propriile experiențele de business. Mai mult decât o carte care doar îți face plăcere să o citești, vreau să-ți ofer un instrument practic. De aceea, am creat și un caiet de lucru și evaluare, cu care să lucrezi în fiecare săptămână, alături de carte, pentru a-ți dezvolta aptitudinile de marketer și pentru a obține rezultate mai bune din promovare.

Momentul mult așteptat a sosit!

Acum poți precomanda cartea Antrenamentul de Marketing + Caietul de lucru și evaluare, la un preț special, împreună cu 3 BONUS-uri. Livrăm și internațional prin DHL.

Dacă precomanzi pachetul până la finalul lunii (31 octombrie), pe lângă cartea cu autograf, mai primești:

  1. BONUS: Webinar dedicat

Cumpărând pachetul Antrenamentul de Marketing în precomandă, beneficiezi de un webinar dedicat de două ore despre carte, marketing și performanță.

  1. BONUS: Invitație la evenimentul de lansare

Dacă vrei să ne întâlnim și în persoană, am să-ți trimit detalii și invitația pentru evenimentul de lansare din Cluj-Napoca.

  1. BONUS: Materiale de lucru

Pentru a te scuti de un drum la papetărie, îți oferim în plus, ca unelte de lucru, un creion și o ascuțitoare. Folosește-le cu spor la completarea rezultatelor tale în Caietul de lucru și evaluare.

Dacă vrei să afli prețul special de precomandă și mai multe detalii despre pachet și carte, intră pe această pagină.