Vreau să-ți povestesc pe scurt cum a fost lansarea cărții și caietului de lucru „Antrenamentul de Marketing”. După ce m-a prezentat Mădălina Hodorog, moderatorul evenimentului, am simțit că mi s-a pus un nod în gât. M-am blocat. Am rămas fără cuvinte și am avut nevoie de 2-3 secunde să-mi revin. Pentru că am vrut să spun așa de multe, emoțiile mi-au depășit cuvintele. A fost un moment important pentru mine, care a încununat doi ani de muncă.

Chiar de la începutul evenimentului am făcut un „antrenament de marketing” LIVE cu participanții, iar mai apoi, alături de invitații mei, am avut discuții despre marketing, sport și performanță. Cu această ocazie, vreau să le și mulțumesc:

  • Anca Rarău – Fondator, BRANDOCRACY
  • Cosmin Dărăban – CEO & Co-Founder, GoMag
  • Victor Gavronschi – Marketing Manager, Inter Cars România

De asemenea, mulțumesc și echipei NordaShop pentru că a asigurat confortul invitațiilor pe scena.

Seara s-a încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri și networking la un vin bun oferit de către DOR de origine românească. Participanții au gustat și brânza bună și proaspătă De la Ferma cu Omenie și preparate sănătoase pregătite rapid de către Echipa Thermomix.

Cei mici au avut un loc special amenajat cu grijă de către Lolole, platforma online de închirieri jucării sustenabile. Scoala de Teatru Allegria a adus magia poveștilor în cadrul evenimentului cu ajutorul “Cenușăresei” de care s-au bucurat enorm copiii prezenți. În plus, cei de la ManagisBio au oferit gustărele sănătoase și bio pofticioșilor.

Uite mai jos câteva imagini din cadrul evenimentului:

Mulțumesc și partenerilor de la WhitePress pentru că au fost alături de noi și pentru că susțin afacerile prin a oferi opțiuni de content marketing.

Să ne revedem cu bine și cu alte evenimente sub umbrela Antrenamentul de Marketing! Dacă vrei, poți în continuare comanda cartea și caietul de lucru „Antrenamentul de Marketing” de pe website. Dacă vrei și o dedicație pe carte, lasă un comentariu la note.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.