Update: Vezi cum a fost la Brand Minds 2019. Folosește codul BIRIS15BRAND și înscrie-te la Brand Minds 2020 cu 15% discount.

Când am ajuns, evenimentul era deja început, holul era gol și eram convins că ratasem discursul lui Robin Sharma. După 2-3 minute de tur al Sălii Palatului am găsit și locurile. Sala era plină-ochi de antreprenori și profesioniști de business care ascultau cu sufletul la gură sfaturile de leadership spuse de Sharma pe un ton aproape șoptit, dar plin de pasiune. Am deschis laptopul și am început să notez fiecare idee. Eram din nou ca la școală, dar de data aceasta luam notițe de la cei mai buni profesori la nivel internațional. Am scris peste 11 pagini pe care le-am transpus în acest articol.

Brand Minds m-a câștigat. Atunci am realizat că sunt doar câteva evenimente de acest fel în România. Am decis că voi face tot posibilul să ajung și la ediția de anul acesta.

Șase dintre cei mai cunoscuți lideri de business și psihologie la nivel mondial vin în România pe 10 Mai 2019

Organizatorii au anunțat agenda evenimentului. Acestea sunt temele discursurilor:

  • GRANT CARDONE – High Performance in Sales
  • ROBERT CIALDINI – The Power of Persuasion
  • BRENÉ BROWN – Daring Leadership
  • HITENDRA WADHWA – Personal Leadership
  • GUY KAWASAKI – The Art of Innovation
  • YUVAL NOAH HARARI – The Future of Humanit

Fiecare discurs sună a titlu de carte. S-ar putea ca la finalul conferinței să simți că ai citit 6 cărți: una de vânzări, una de marketing și psihologie, două de leadership, una de antreprenoriat și una despre viziunea asupra viitorului. N-ai vrea să ratezi așa ceva, nu?

Dacă vei aplica cel puțin o idee de vânzări și marketing din discursurile lui Cardone și Cialdini vei putea crește vânzările companiei tale sau vei putea câștiga mai mulți bani din campanii de marketing mai persuasive.

Dacă vei aplica principiile de leadership prezentate de Brown și Wadhwa, vei putea avea impact mai mare în echipele în care lucrezi sau îi vei inspira pe mai mulți să-ți urmeze viziunea.

Dacă înveți trucurile lui Kawasaki s-ar putea ca data viitoare când întâlnești un potențial investitor să-l convingi mai ușor și mai rapid să lucreze cu tine.

De la Harari poți afla în ce direcție să-ți orientezi afacerea sau cariera, dacă vrei ca acestea să mai fie competitive în următorii 10 ani.

Gândește-te la bunicul sau bunica ta. Cât de mult ți-a plăcut (sau îți place) să vorbești cu ei? Fiecare vorbă înțeleaptă desprinsă din experiența vieții lor parcă te-a îmbogățit. Nu-i așa? Acum imaginează-ți că pentru o zi vei petrece timp cu 6 oameni de succes mondial care îți vor împărtăși din înțelepciunea lor!

Update: Vezi cum a fost la Brand Minds 2019.

Folosește codul BIRIS15BRAND și înscrie-te la Brand Minds 2020 cu 15% discount.

Ne vedem la Brand Minds!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.