înconjoară-te de oameni mai deștepți ca tine

Uneori mai greșesc în relația cu colegii, clienții sau partenerii. Realizez acest lucru doar după ce se întâmplă, altfel aș fi evitat situația. Pasul următor este o serie de discuții, feedback-uri, emoții și stres. Apoi îmi amintesc ce lecție bună am învățat. În final, apreciez că am oameni în jurul meu care mă scot din zona de confort și acest lucru mă dezvoltă.

Concluzie: este bine să fiu în sală cu oameni mai deștepți ca mine și să realizez câte mai am de învățat. Tu ai avut acest feeling?

Similar se întâmplă și la unele conferințe. Am ocazia să întâlnesc oameni pe care îi admir și care au o experiență din care pot învăța multe lucruri noi.

Marketing 4 IT este un eveniment la care vor veni specialiști și directori de comunicare de la companii precum Microsoft, Linkedin, Samsung, Heimdal Security, Parlamentul European și Loopaa. Acești speakeri vor prezenta exemple practice din experiența lor cu privire la ce înseamnă promovarea produselor și serviciilor IT.

Cât de des ai ocazia să întâlnești astfel de marketeri de la astfel de companii?

Dintre subiectele pe care le vor prezenta:

 • B2B Lead Generation
 • Inbound Marketing
 • Storytelling
 • Agile Marketing
 • The “geek” marketer

Mai sunt doar 9 zile până la eveniment. Află mai multe detalii și înscrie-te pe site.

Ne vedem acolo.
Mult spor!
Călin

P.S. există multe tipuri de inteligențe și multe feluri de oameni deștepți. Nu trebuie ca cineva să fie “mai specialist” ca mine să pot învăța ceva de la acea persoană.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online, și al podcastului Antrenamentul de marketing. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În timpul liber se implică ca voluntar și în organizații precum Romanian Business Leaders, AIESEC și IAA. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

  2 replies to "Înconjoară-te de oameni mai deștepți ca tine – Marketing 4 IT"

  • Paula

   Super eveniment si foarte bun sloganul. E mult mai bine sa fii cel inferior intr-un grup de oameni inteligenti. Toti avem ceva de invatat. Sper ca inscrierile se fac pana in ultima zi, e ceva destul de tentant dar sper sa nu intervina ceva pe parcurs.

  • Calin Biris

   @Paula, înregistrările se vor face până în ultima zi. Te așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.