Evenimente de marketing online business 2014Dacă nu ți-ai făcut încă agenda de evenimente la care vei să participi în această toamnă, acum ar fi momentul. Sunt așa de multe evenimente încât mă gândec că dacă ar fi să particip la toate nu știu când aș mai și lucra. Timpii de pregătire și follow-up pentru fiecare eveniment ar presupune să nu mai fac nimic altceva.

Mi-ar plăcea ca la sfârșitul articolului să lași un comentariu cu două conferințe pe care n-ai vrea să le ratezi, orice ar fi.

13 Septembrie – Meet Magento – Cluj Napoca 

Eveniment adresat antreprenorilor care fac comerț online cât și celor specializați în dezvoltarea magazinelor online pe platformă Magento. Dacă folosești la înregistrare codul promo LOAAMMRO14 vei primi un discount de 20% din pretul de inscriere.

22-23 Septembrie – SMARTWEB – București 

După cum îi spune și prezentarea, o conferință pentru webdesigneri și developeri, unde vei putea găsi speakeri de calitate din domeniu.

24-25 Septembrie – SEM Days – București

Două zile de prezentări și workshopuri pentru cei interesați de SEO și PPC. Se va discuta mult despre instrumentele Google și Facebook de publicitate online.

26 Septembrie – Webstock – București

Acesta aș putea să-l numesc “evenimentul onlinerilor”. Aici se întânesc cei mai mulți bloggeri și oameni de comunicare din online, pentru a discuta campaniile de anul acesta și pentru a prezenta care ar fi tendințele pentru perioada următoare.

26 Septembrie – Neuromarketing – București

O conferință cu unul din cei mai cunoscuți specialiști în Neuromarketing, Christophe Morin. Evenimentul promite că va livra participanților lecții de marketing și vânzări care să fie utile în convingerea clienților.

27-28 Septembrie – Online Negru pe alb – Timișoara 

În septembrie organizez workshopul intensiv de marketing Online Negru pe alb în Timișoara. Vor fi două zile cu studii de caz, exerciții, teorie și networking de calitate, în urma cărora participanții vor afla cum să planifice eficient și care sunt cele mai noi și utile instrumente de marketing online.

1-2 Octombrie – Business Days – Iasi

Cel mai mare eveniment de business din România ajunge în această toamnă și la Iași. După cum ne-am obișnuit deja, acolo vom avea parte de multe workshopuri, mese rotunde și întâlniri de business networking. Eu voi speaker în cadrul unui workshop din cea de a doua zi a conferinței.

2 Octombrie – Brand Emotion cu Martin Lindstrom – București

Dacă te pasionează brandingul atunci acest eveniment ți se adresează direct. Învață secretele comunicării emoționale de la Martin Lindstrom unul dintre cei mai cunoscuți consultanți de branding din lume.

8-9 Octombrie – Internet & Mobile World – București

Eveniment dedicat întregii industrii de IT și comunicare din România, unde vom putea găsi o zonă expozițională cât și conferințe cu speakeri locali și internaționali.

15 Octombrie – eTravel Conference – București

După cum îi spune și descrierea de pe site, acesta cel mai mare eveniment de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România.

22-23 Octombrie – Promotions 360 – București 

Conferință dedicată în special celor din domeniul comunicării și marketingului care vor să învețe cum să-și perfecționeze tacticile promoționale.

30-31 Octombrie – TeCOMM – Cluj-Napoca

Cel mai important eveniment de eCommerce din Cluj-Napoca, va avea speakeri care vor discuta despre tendințele în comerț și în publicitate online.

13 Noiembrie – Curs de investiții cu Robert Rolih – Cluj-Napoca

Află de la Robert Rolih, un expert acreditat de Brian Tracy și recomandat de Lorand Soares Szasz în ce să investești pentru multiplicarea câștigurilor. Folosește codul CBI la înscriere pentru a participa gratuit la curs.

14-16 Noiembrie – 3 Day Startup – Cluj-Napoca

Echipe de tineri pasionați de antreprenoriat și IT vor lucra cot la cot pentru ca la finalul celor 3 zile de muncă să lanseze un prototip. Acesta este conceptul 3 Day Startup în cadrul căruia voi fi mentor și voi ajuta participanții să își realizeze visele.

20-21 Noiembrie – Online Negru pe alb – Cluj-Napoca 

În Noiembrie voi organiza ediția de Cluj a workshopului intensiv de marketing Online Negru pe alb.

20-21 Noiembrie – How To Web – București 

Un eveniment cu tradiție pentru cei pasionați de lumea start-up-urilor în IT.

25-26 Noiembrie – IT Days – Cluj

Evenimentul aflat la a doua ediție, va aduce pe scena speakeri internaționali și locali care vor discuta despre trenduri în software, IT, business & StartUps. Agenția Loopaa este parteră evenimentului, deci ne vedem acolo.

Septembrie – Noiembrie – Seminarile gratuite susținute de Lorand Soares Szasz – În toată țara

Lorand Soares organizează o serie de seminarii gratuite de business și dezvoltare profesională pentru antreprenori la care merită să participi cel puțin o dată.

Ține aproape deoarece pe parcursul toamnei voi mai actualiaz lista cu noi evenimente. Acum, te rog să lași un comentariu cu cele două evenimente pe care le recomanzi și pe care n-ai vrea să le ratezi.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

  7 replies to "Evenimente de marketing, online și business în această toamnă"

  • Andra Nicorut

   Foarte util articolul, nu as vrea sa ratez conferintele urmatoare:

   13 Septembrie – Meet Magento – Cluj Napoca
   &
   30-31 Octombrie – TeCOMM – Cluj-Napoca

  • Alexandra Fistic

   Webstock si SEM Days

  • Calin Biris

   Andra, Alexandra, multumesc pentru comentarii :)

  • Marian Dumitru

   Webstock si Internet & Mobile World

  • Camelia

   Webstock si TeComm

Leave a Reply

Your email address will not be published.