Când sănătate nu e, toate celelalte priorități devin secundare. În cele mai multe cazuri, prevenția este mai ușoară, mai plăcută și mai ieftină decât tratamentul.

Sunt mulți care nu încep un obicei sănătos de a practica un sport sau a face mișcare din lipsă de timp, cunoștințe, suport sau intimitate. Tot aceste persoane vor să slăbească, să scape de dureri de spate sau vor să aibă un tonus muscular bun.

Prin deschiderea primului studiou MAXIFIT din România doresc să ofer persoanelor ocupate o soluție pentru a avea un stil de viață mai sănătos.

Am decis să pornesc un nou business în servicii de sport pentru că am vrut să aplic cunoștințele și experiența de marketing într-un domeniu care mă pasionează. Am început să practic sport de la 8 ani. Joc baschet, am practicat dansuri sportive, am făcut fitness și îmi face plăcere să alerg, să schiez, să înot, să joc ping-pong, fotbal sau volei.

În același timp sunt soț și tătic și o persoană implicată în mediul de business și mediul ONG. Timpul pe care l-am dedicat sportului a fost tot mai puțin, iar în această perioadă pandemică am evitat sporturile de echipă. Am ales să deschid un studiou MAXIFIT deoarece înțeleg nevoile persoanelor cu un orar încărcat, care vor condiții bune de antrenament, suport profesionist, intimitate și un mediu sigur.

Antrenamentele MAXIFIT se fac 1 la 1 cu antrenor personal calificat și cu echipament XBody cu tehnologie EMS, într-un studiou modern. Acordăm o deosebită atenție curățeniei și igienizării spațiului, astfel încât toată lumea să fie în siguranță. Datorită folosirii tehnologiei EMS (electrostimulare musculară), printr-un antrenament de numai 20 de minute se obțin rezultatele unui antrenament de 90 minute dint-o sală clasică de fitness cu greutăți. Echipamentul XBody permite antrenarea întregului corp sau țintirea specifică a grupelor de mușchi care se doresc antrenate, fără a pune presiune pe încheieturi, spate sau ligamente. Cei care vin la studiou primesc la fiecare antrenament echipament, prosoape, apă și kit de igienă, încât să nu fie nevoiți să poarte după ei o geantă de sport.

Antrenamentele MAXIFIT sunt eficiente pentru:

  • slăbit;
  • îmbunătățirea tonusului muscular și creșterea musculaturii;
  • înlăturarea celulitei;
  • recuperarea după accidente;
  • recuperarea post natal;
  • îmbunătățirea posturii;
  • îmbunătățirea stării mintale și a concentrării.

Dacă vrei să testezi un antrenament MAXIFIT, profită de oferta de lansare valabilă până la finalul lunii. Află detalii pe site.

În final, menționez că deschiderea acestui nou business nu oprește investițiile pe care le fac în Online Mastery, în cursurile, serviciile și consultanța pe care le ofer pe marketing online, ci este un proiect important care va aduce un plus de experiență de marketing și business pe care o pot împărtăși cu cei interesați.

Dacă ești din Cluj sau ai drum în zonă, te aștept la un antrenament MAXIFIT cu XBody!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.