Cum ar fi dacă toate lucrurile (nu doar oamenii) ar putea comunica date valoroase folosind internetul? Ca de exemplu, cum ar fi dacă copacii ne-ar comunica nivelul de poluare din oraș? Cum ar fi dacă alarma de dimineață ar suna mai repede, dacă ceasul ar știi că traficul este mai intens în acea zi. Cred că asta ar duce internetul la un nou nivel.
Aceasta este viziunea Cisco, să creeze o lume mai conectată. Urmăreste videourile de mai jos pentru a intelege mai bine conceptul “Internet of Everything”.

Cum ți se pare această viziune?


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.