Schimbă-ți perspectiva. Crește-ți vânzările online.

By 29/01/2021Marketing
Creste-ti vanzarile online

Sunt mulți factori care pot determina creșterea, succesul sau insuccesul magazinului tău online. Dintre aceștia putem numi: gama de produse, punctele de diferențiere, calitatea promovării, experiența magazinului online, viteza de livrare, textele de pe site, relația cu clienții și mulți alți factori. Cel mai important factor dintre toți, care împiedică sau impulsionează creșterea vânzărilor magazinului tău este perspectiva ta.

Un veterean de război din SUA a cumpărat un Rolex în 1974 cu doar $345.97, ce nu știa acesta este că ceasul său valorează astăzi peste $500.000. Poți vedea reacția sa în clipul de mai jos.

A fost nevoie doar de o altă perspectivă pentru a transfoma acest veteran într-un om cu câteva sute de mii de dolari extra.

Acum, imaginează-ți cum ar fi dacă cu aproape același efort de marketing pe care îl faci în acest moment, ai putea obține comenzi cu 70% mai mari și retururi cu 50% mai mici? Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți schimbi perspectiva.

Echipa DHL Express România a descoperit că magazinele online din România care vând peste hotare, pot obține astfel de rezultate. Ce trebuie să faci pentru a avea și tu o astfel de creștere este să începi să te adresezi piețelor internaționale, nu doar să vinzi domestic, deci să-ți schimbi perspectiva.

S-ar putea ca în acest moment să te gândești la următoarele întrebări:

  • Este greu să vând online la nivel internațional?
  • Este scump să livrez produse la nivel internațional?
  • În cât timp ajung produsele din România la clienții din alte țări?
  • Trebuie să-mi schimbi site-ul pentru a face acest lucru?
  • Cine ar cumpăra produsele mele dacă le promovez internațional?
  • Cum au reușit alte magazine să vândă internațional?

Dacă vrei răspunsuri la aceste întrebări, te invit să urmărești înregistrarea webinarului „Verde la vânzare online peste hotare”.

Leave a Reply