„A fost un weekend plin. Plin de momente frumoase de care m-am bucurat alături de o gașcă de oameni faini și de informații utile pentru cei care sunt pasionați de marketing. M-am întors cu un bagaj de motivație și cu pași clar definiți pe care trebuie să-i urmez pentru a-mi atinge obiectivele.” – Sorana – Giulia Rotta, despre Online Marketing work out la munte.

Acesta e tipul de feedback pentru care cu toții muncim, în toate domeniile. Așa știm că evenimentele sau proiectele pentru care lucrăm își ating scopul. Ca trainer, misiunea mea este să ajut afacerile să se dezvolte în online și să livrez sesiuni de cea mai bună calitate. Viziunea Online Mastery este să ajute cât mai multe afaceri în care antreprenorii și marketerii sunt competitivi în mediul digital și inovează în prezentarea serviciilor lor. De aceea, cred în evenimente care aduc împreună cunoștințe de marketing cu networking valoros. Astfel s-a încheiat și work out la munte, iată cum a fost:

Am fost pe munte și ne-a plăcut. Mult.

Work Out Online Mastery

Între sesiuni am profitat de peisajul sublim din împrejurimile Mărișel și am avut în program 2 drumeții ușoare, la Țâcla Gavrii și la Cascada Vălul Miresei. După un an dificil de lucrat de acasă, ce poate fi mai fain decât un weekend la munte cu peisaje de neuitat și cunoscut oameni cu pasiuni comune? Ne-am întors cu toții cu o multitudine de poze demne de pus ca wallpaper pe desktop.

Cabana Moților – cadrul ideal pentru business leisure

Chiar dacă zilele noastre la work out-ul la munte au fost concentrate pe sesiuni de online marketing, cei de la cazare s-au asigurat că știm când să ne relaxăm. Am avut parte de meniuri cu produse locale încântătoare, ca la bunica acasă. Pot spune că la masă am făcut cel mai bun networking, pentru că preparatele au adus împreună participanți din toată țara. Ca dovadă, vă las mai jos o poză cu plăcinte moțești cu smântână de casă și dulceață de fructe de pădure. Deja mi-e dor. Le mulțumesc, pe această cale, celor de la Cabana Moților pentru un weekend reușit.

Work Out de la Munte

Fiind un număr relativ mic de participanți, camera dedicată cursurilor s-a simțit mai mult ca o sufragerie în care am împărtășit sfaturi și bune practici de marketing online. Sesiunile au fost concentrate, cu discuții valoroase și spații naturale de feeback, astfel încât toată lumea s-a simțit inclusă. La întrebarea „Ce aspecte ți-au plăcut în mod deosebit?”, unul dintre participanți a accentuat „Punerea în practică a lecțiilor învățate acompaniate de experiențele de business ale fiecăruia.”.

În decursul celor două zile, am avut trei sesiuni intense de training și „work”, pe teme precum social media, articole de blog și bugete de publicitate online. Discuțiile de marketing și business s-au întins până târziu în noapte. Am fost plăcut surprins de dedicarea cu care s-au implicat participanții.

Și mai multă relaxare – momente de mindfulness

Am vrut ca work out-ul de la munte să fie o experiență memorabilă prin calitatea lui pentru antreprenori. Cum ne confruntăm, majoritatea, cu probleme de concentare, epuizare, anxietate, stres sau lipsă de inspirație, am ales să încep diminețile cu sesiuni de mindfulness. Practicând constant, am vrut să îi introduc pe participanții la workout în acest exercițiu benefic minții. Nu doar pentru îmbunătățirea atenției în timpul prezentărilor, dar și pentru un impact pe termen lung în lumea afacerilor. Mulțumesc Ralucăi Moisi pentru sesiunile dedicate din weekend, în cadrul cărora am aflat baza științifică din spatele mindfulness-ului și am meditat împreună.

Pe scurt, Online Marketing work out la munte a însemnat: empatie, experiențe, business, motivație și relaxare.

Aș recomanda altor specialiști sau antreprenori să participe la ediții viitoare din Online Marketing work out pentru că ajută enorm de mult să afli atât de multe informații așa într-un mediu mai prietenos, fiind totul real de la fiecare.– Bianca Pălăcean

„Este o experiență unică în care cunoști oameni cu aceeași dorință puternică de a evolua, faci schimb de idei și înveți lucruri noi și din alte perspective. A fost prima mea participare la un astfel de work out iar acum nu aș mai ezita niciunul, chiar dacă ar fi săptămânal :)” – Thomas Alexe

Nu rata următoarele ediții Online Marketing work out de la munte – abonează-te acum la newsletter în formularul din sidebar!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin este Senior Partner în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom și fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 12 ani de experiență a ajutat peste 100 de companii să fie mai competitive în online și a susținut peste 220 de cursuri, seminarii și prezentări, la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În timpul liber se implică ca voluntar și în organizații precum Romanian Business Leaders, AIESEC și IAA. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.