Am văzut mai multe filme despre Marketing, PR și Vânzări care mi-au plăcut și din care am învățat lucruri utile pentru business. Astfel, am făcut o listă utilă cu acestea, pentru cititorii blogului și pentru toți cei pasionați de aceste domenii.

Mi-ar plăcea să te întorci la listă de fiecare dată când vrei să vezi un film bun și să lași comentariul tău cu privire la filmele pe care le-ai văzut deja. ;)

S-ar putea să fie mai multe filme decât cele din lista mea, iar de aceea am nevoie de ajutorul tău. Te rog să completezi într-un comentariu mai jos filmele pe care le cunoști și le recomanzi, care nu sunt deja pe listă.

Lista mea de filme de Marketing, Comunicare, Vânzări sau Business:

Vreau să văd și…

Lista mea de seriale:

Vreau să văd și…

Nu uita să lași comentarii cu filmele care ar trebui să intre în listă și n-au fost menționate, sau impresii despre filmele de mai sus. :)

Pentru mai multă inspirație, îți recomand și articolul despre Top filme de văzut într-o viață.

Vizionare plăcută!

Articol actualizat la 21.02.2022


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

    22 replies to "Filme și seriale despre Marketing, PR, Comunicare, Vânzări sau Business"

Leave a Reply

Your email address will not be published.