Evenimente de business si ITSe anunță o lună plină de evenimente de business, comunicare și online. Dacă încă nu ți-ai facut agenda, inspiră-te din lista de mai jos.

12-13 septembrie – București – Marketing For Men 

O conferință care-și propune să ajute specialiștii din marcomm să înțeleagă mai bine relația bărbațiilor cu shoppingul (oricare ar fi aceasta).

15 septembrie – Cluj Napoca – Business Smart School (Detalii)

24 de studenți au șansa să-și dezvolte aptitudinile practice de marketing online în a șasea ediție a proiectului organizat de către Organizația Studenților Economiști. Anul acesta voi avea plăcerea să fiu primul speaker, ținând un workshop despre strategii și tactici de marketing online.

17-18 septembrie – București – Marketing B2B 2013 (Detalii)

Singura conferinta din Romania dedicata marketingului business-to-business a ajuns la cea de-a treia editie.

18-19 septembrie – București – SEM Days (Detalii)

Două zile de prezentări ținute de speakeri locali și internaționali care vor discuta despre cele mai noi tendințe în Search Engine Marketing.

20-22 septembrie – Timișoara – Start-up Weekend Timișoara

SWT este locul cel mai bun pentru cei în căutarea unei idei bune și a unei echipe de proiect împreună cu care să lanseze un start-up în mai puțin de 3 zile. Evenimentele Start-up Weekend oferă cadrul ideal de interacțiune între echipe și mentori experimentați în IT.

24 septembrie – București – SmartWeb (Detalii)

O conferință dedicată web designerilor și developerilor unde se vor discuta noutățile din domeniu, oferind și o oportunitate bună de networking între specialiști.

25-26 septembrie – Cluj-Napoca – Business Days 

Cel mai mare eveniment de business se întoarce la Cluj, pentru două zile pline de workshop-uri, networking și conferințe. Sunt așteptați peste 500 de participanți și peste 60 de speakeri. Sper să ne întâlnim la workshop-ul 6, unde vom dezbate împreună strategiile de comunicare și social media.

26 septembrie – București – Marketing În Direct (Detalii)

Ediția din acest an va avea tema Guerrilla Marketing, iar eu am să fiu unul din cei 15 speakeri locali de la eveniment. Tema pe care o voi dezbate va fi despre parteneriatele strategice.

27 septembrie – București – Webstock (Detalii)

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate celor pasionați de social media revine anul acesta cu o zi de conferință și pregătește podiumul pentru  premierea celor mai bune proiecte din ultimul an.

Lista a fost inspirată și de newsletterul IAA YP Cluj. Dacă mai cunoști alte conferințe sau evenimente notabile care mai au loc în septembrie, lasă detalii într-un comentariu mai jos.

Tu la care evenimente vei merge?


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.