techsylvania 2015

Google, Booking.com, Mailbox, Liverail, Bitdefender, Dropbox, Uber, Paypal vor avea speakeri  la eveniment. Dacă pierzi ocazia să vezi prezentările acestora cu siguranță vei regreta pentru că nu ai participat la Techsylvania 2015. Poți vedea aici lista celor 36 de speakeri confirmați la eveniment.

Conferința are loc în 8 și 9 Iunie la Casa de Cultură a Studenților, iar la eveniment sunt așteptați peste 500 de participanți. 

De asemenea, dacă ești pasionat de gadgeturi și te pricepi la IT, trebuie să participi la Hackathon-ul din 6 și 7 iunie unde ai ocazia “să te joci” cu cele mai noi și mai cool dispozitive precum Apple Watch, Moto 360, Pebble, Jawbone UP, mini dronele Parrot, Oculus Rift DevKit 2, The Eyetribe Tracker, Sphero, Onyx Beacons, Leap Motion, Google Glass și platforma Metawear.

Conferința are o listă foarte bună de speakeri, iar Hackathon-ul este o provocare de neratat pentru cei pasionați de IT. Cred că va fi un eveniment pe cinste. 

Ne vedem acolo?

P.S. dacă folosești codul CalinBirisRo la înscriere primești 10% discount. 


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.