Știi în ce investesc cel mai des? Investesc în mine. Nu mă refer la minele de cărbune sau aur, ci la mine, eu, me, je. Mereu când găsesc cursuri care pot să-mi crească valoarea profesională, nu stau mult pe gânduri și mă înscriu la ele. Spre deosebire de atunci când cumpăr un laptop sau telefon, care invariabil își pierd valoarea în timp, când iau cursuri și îmi dezvolt aptitudini, pe acestea le pot folosi pe termen nedefinit și mă pot ajuta să-mi cresc veniturile exponențial și în modul cel mai direct. Nici crypto, nici acțiunile sau investițiile imobiliare n-au puterea aptitudinilor și cunoștințelor puse la muncă.

Dacă lucrezi în marketing și comunicare, calitatea muncii tale e determinată de creativitatea și viteza cu care lucrezi. În timp, dacă livrezi rapid servicii de calitate (ca angajat, freelancer sau agenție), poți obține și venituri mai mari. Vrei asta, nu?

În 15 și 16 martie 2023 te invit să-ți faci un upgrade de „software” și să-ți crești competențele de content marketing pentru a deveni PRO, la fel ca speakerii conferinței Content Marketing PRO.

Ce înveți la conferință:

  • Cum să folosești Linkedin pentru business. 
  • Cum să folosești Instagram pentru business.
  • Cum să folosești TikTok pentru business.
  • Cum faci un raport profesionist de Social Media.
  • Cum măsori rezultatele campaniilor folosind Google Analytics.
  • Cum folosești inteligența artificială în contetnt writing & SEO.
  • Cum să ai grijă de sănătatea ta mintală când lucrezi în content marketing.
  • Cum să folosești conținutul video în 2023.
  • Cum să faci reels ca un PRO (masterclass).
  • Cum să faci o campanie de content marketing de la A la Z (masterclass).

Pe scurt, în decurs de două zile ai parte de 6 workshopuri, 2 masterclass-uri și 2 paneluri, plus sesiuni de networking unde poți cunoaște alți profesioniști ca tine cu care poți interacționa.

Unul dintre punctele forte ale conferinței este că participarea este 100% online, deci poți să intri din vacanță, de la birou, din Madrid, SUA sau chiar București. ? În plus, ai acces pe platforma conferinței timp de un an de zile la toate înregistrările sesiunilor la care participi.

În total vor fi 14 speakeri. Dintre aceștia, eu am să moderez panelul despre trenduri în video marketing și am să fiu alături de participanți pe tot parcursul celor două zile, fiind parte din organizare alături de echipa SocialPedia.

Nu mai sta pe gânduri, investește și tu în tine! Dacă vrei să afli mai multe despre agendă, speakeri, costuri de înscriere, te invit pe siteul conferinței.

Parteneri: Banca Transilvania, Eventmix

Parteneri media: Kiss FM, IQAds, SocialWeb, Flawless, Spot Media, Content Marketing Romania, Viața de freelancer, Ecompedia, Lumea SEO PPC, Mihaela Lemnaru, Olivian Breda, Bizz Club, Librăria de design.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.