ZongaExistă unele produse sau servicii care schimbă felul în care societatea funcționează. Internetul a revoluționat industria comunicării, dar la fel de mult a influențat și mass media sau felul în care consumăm divertisment. Un PC fără conexiune la internet mi se pare ca o carte fără cuvinte. Acest sentiment m-a transformat dintr-un om posesiv, cui îi plăcea să aibă toată informația pe un hard disk, într-o persoană căreia îi place să împărtășească și să aibă acces la informație online, pe servere care nu sunt ale mele. Eu plătesc doar abonamentul la internet care îmi permite să ajung la informație. Chiar dacă nu stăm în fiecare zi să ne gândim, asta  schimbă totul.

Săptămâna trecută am lansat Zonga, serviciul de muzică realizat de echipa Trilulilu, care îți oferă acces la cea mai mare colecție de muzică legală și oficială din România! De prețul unui bilet la cinema, poți asculta peste 16.000.000 de piese, de la cei mai cunoscuți artiști locali și internaționali. Mai mult de atât, toată muzica o poți lua cu tine oriunde, oricând. Toate playlisturile și favoritele îți sunt sincronizate pe PC cât și pe mobil. Credem că aceasta este experiența perfectă de a te bucura de muzică.

”Music can change the world because it can change people. ” Bono


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.