Sunt unele proiecte care te țin în loc și unele care te ridică mai sus decât ai putea să te ridici singur. Trilulilu a fost acel proiect căruia îi sunt dator pentru cine am ajuns din punct de vedere profesional. În 4 ani am reușit să îmi fac mulți prieteni și colaboratori datorită rolului meu în Trilulilu. Acum a venit timpul să predau ștafeta, iar rolul de Crocodil de Marketing îi revine Ancai Zaiu, un specialist cel puțin la fel de bun pe marketing online, având experiență anterioară în MEC una din agențiile media de top la nivel global.
Cu toate astea, nu plec din gașca Trilu ci doar schimb rolul pe funcția de Marketing Manager la Zonga, un proiect foarte important care va schimba felul în care ascultăm muzică. Mă bucur să o am alături de mine și pe Cristina Chipurici care va fi “Music Relationship Manager”, sau Music Ninja cum ii place ei să se intituleze.

This will be a fun ride, with good music!

Ne vedem pe Zonga!

Zonga - Muzica nelimitata, mereu cu tine!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

    1 Response to "Schimb de roluri"

Leave a Reply

Your email address will not be published.