Un tip m-a invitat în oraș. M-a văzut la o prezentare în care am vorbit despre digitalizarea companiilor și i s-a părut interesant subiectul. M-a sunat într-o după-masă și a spus că vrea să ne cunoaștem.

Am stabilit să ne vedem la Nuka, după program.

Localul este prietenos, cu mobilă care îmi amintește de casa bunicii. Îmi dă o stare de calm. Când am intrat, el era deja sosit. L-am recunoscut, deoarece și el a fost unul dintre vorbitorii de la eveniment. Este un tip mai înalt ca mine, cu strângere de mână fermă și o privire pătrunzătoare.

Am început să discutăm…

L-am întrebat cu ce se ocupă. Mi-a povestit că a avut un business de web design, iar ulterior a schimbat mai multe domenii de activitate. A început să-mi spună și de workshop-urile pe care le pregătește. Nu m-am putut abține să-l întreb de publicul țintă, de dorințele clienților, de alternative și concurenți, de comunicare și marketing. Iar apoi m-am oprit brusc. Am început să râd cu poftă. El se uita mirat la mine. Mi-am dat seama că am intrat pe pilotul automat de consultant. Chestionam omul și încercam să-i deslușesc afacerea, deși el m-a invitat doar să ne cunoaștem. Apoi, am schimbat subiectul și am vorbit despre pasiuni, timp liber, familie și alte lucruri fără legătură cu vreun business.

Acesta sunt eu. Vreau să ajut pe toată lumea să aibă afaceri de succes. Mi-a intrat în obicei, iar asta explică tot ce fac.

 • În 2009 am ținut prima prezentare de Publicitate Online.
 • În 2012 am creat primul workshop intensiv de Marketing Online din România.
 • În 2014 m-am alăturat agenției Loopaa unde ajutăm zeci de clienți în marketing și promovare.
 • În 2015 am lansat prima agendă de Marketing Online din România.
 • Iar acum lansez cel mai complex program de Marketing Online din România, Online Mastery.

Despre Online Mastery

Am creat 154 de video-uri și tutoriale în care te învăț cum să gestionezi singur, sau cu echipa ta, tot ce ai nevoie pentru o comunicare online profesionistă. Am lucrat mai bine de un an pentru conținut și program, însă mi-a luat 8 ani de experiență să pot să te învăț de la A la Z cum să atragi clienți, cum să construiești o prezență online convingătoare pentru afacerea ta și cum să-ți faci o strategie pe termen lung.

Este cel mai complex program pentru că nu mai găsești nici un alt curs online din România care să acopere toate ariile de Marketing Online: publicitate, Facebook și alte canale Social Media, analytics, website și pagini de destinație, SEO, Email Marketing, Blogging, planificare și strategie.

Cursul se potrivește atât pentru antreprenori, cât și pentru specialiști de marketing. Este valabil atât pentru magazine online cât și pentru business-uri de servicii, sau afaceri B2B.

Odată cu programul Online Mastery îți ofer și 3 clipuri video gratuite în care îți prezint o imagine de ansamblu a Marketing-ului Online, unde afli ce trebuie să faci pentru a câștiga mai mulți clienți.

Întră pe site pentru detalii.

Dacă ai întrebări, sau feedback, lasă un comentariu mai jos, sau folosește pagina de contact. Aștept părerea ta.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

  2 replies to "Cel mai complex program de Marketing Online din România"

  • Romeo

   Hey Calin,

   Fain curs. Insa nu e prea ieftin ? Oferi prea mult pt pretul asta.

   Esti generos.
   Succes
   Romeo

   • Calin

    Hey,

    Merci de apreciere.
    Acesta este prețul de pornire și în timp va mai fi ajustat.

    Keep in touch,
    Călin

Leave a Reply

Your email address will not be published.