tu faci diferenta RomaniaAnul acesta m-am gândit ca de Ziua României să ofer o listă de recomandări cu ajutorul cărora putem schimba România în mai bine, începând chiar de acum:

 1. Învață să te bucuri mai mult de viață. Dacă ție îți va fi mai bine, vei influența pozitiv și viața celor din jurul tău. Află 10 lucruri simple, dovedite științific, care te vor face mai fericit(ă). Citește articolul.
 2. Dezvoltă o idee bună pe care ai amânat-o prea mult timp. Echipa creștemidei.ro te va ajuta să obții finanțarea pentru proiectul tău. Află detalii pe facebook.
 3. De sărbători oferă un cadou celor care care nu sunt la fel de norocoși ca tine. Îți recomand să te implici în proiectele:  ShoeBox – O inițiativă de ajutorarea copiilor orfani, proveniți din familii dezorganizate sau sărace. Detalii pe facebook sau site.
  Seminar aproape gratuit de dezvoltare personală – oferă un pachet cu alimente asociației AGA Down, care se ocupă cu ajutorarea copiilor cu sindromul Down, iar în schimb poți participa la un eveniment având ca tema dezvoltarea personală. Află detalii pe site.
 4. Recomandă cel puțin unei persoane să citească o carte bună până la finele anului. Este trist că în 2012 peste 50% dintre români n-au citit cel puțin o carte. Cred că educația continuă este motorul care schimbă în bine societatea. Legat de acest subiect, vezi care sunt cele 27 cărți audio de business sau dezvoltare personală pe care le poți asculta gratuit. Intră aici pentru detalii.

Mă bucur că există zile cu prilej de sărbătoare în care ne amintim că uniți suntem mai puternici. Mi-ar plăcea ca această zi să semnifice mai mult decât atât, să fie un moment de implicare și dăruire. Să realizăm că nu există granițe între popoare și între oameni, decât acelea pe care singuri ni le impunem. La mulți ani!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

  2 replies to "Schimbăm România în mai bine"

  • Bidrom

   foarte bine ai zis ;)

  • Mihai Zaharia

   Total de acord cu tine cu o mica completare. Vrei o Romanie mai buna? Fii tu mai bun, este singura si cea mai importanta conditie.
   Felicitari pentru energia pozitiva pe care ai emanat-o scriind articolul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.