Se anunță încă o toamnă plină de evenimente faine. Acum este momentul să-ți faci calendarul pentru următoarele 3 luni încât să nu pierzi vreo conferință și apoi să-ți pară rău.

Îți recomand o listă de evenimente unde să mergi toamna asta dacă vrei să afli noutăți din marketing sau să faci business.

14 Septembrie – Business TechTalk – Cluj-Napoca

Participă la o discuție despre ce înseamnă business în IT, împreună cu FRÉDÉRIC LASNIER – CEO & Chairman Pentalog (Founding Partner). Întâlnirea face parte dintr-o suită de evenimente sub umbrela Startup Grind.

20 Septembrie – Best Marketing – Cluj-Napoca

Cel mai apropiat eveniment de marketing care va avea loc la Cluj, aduce pe scenă o suită de lideri din companii de top românești precum Banca Transilvania și Farmec. Aceștia ne vor împărtășii din experiența lor care sunt transformările și strategiile de Marketing de care trebuie să ținem cont.

Folosește codul OnM15 la înscriere și beneficiezi de un discount de 23% din taxa de participare. Detalii și înscriere pe site.

21 septembrie – Badass Women Manifesto, Cluj- Napoca

Este  evenimentul în care întâlnești femei curajoase, femei smart, femei intuitive, femei care doresc să construiască și caută oportunități de creștere astăzi, acum, în acest context. Scopul evenimentului este de a aduce laolaltă oameni cu un mindset antreprenorial.

22 septembrie- eComMornings by TeCOMM- Cluj Napoca

Participă la o sesiune informală dedicată proprietarilor de magazine online și profesioniștilor în online. Vei lua parte la subiecte de maxim interes și vei primi soluții la problemele cu care se confruntă magazinul tău online. Înscrierea la este gratuită pentru deținătorii unui eStore. Formular de înscriere aici.

29 Septembrie – Marketing în direct – București

A 8-a ediție de Marketing în direct va avea pe scenă antreprenori din companii de media, de online și consultanți în comunicare. În 2013, când am fost speaker, am avut interacțiuni faine cu publicul și a fost o placere să cunosc alți specialiși în comunicare în căutare de idei noi.

30 Septembrie – Webstock – București

Evenimentul “onlinerilor” premiază și anul acesta cele mai cool proiecte din internetosfera românească. An de an, Webstock este locul de întâlnire a celor mai cunoscuți bloggeri și oameni de PR.

4 Octombrie – One-Day MBA cu Brian Tracy – Cluj-Napoca

Brian Tracy, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri de business, vânzări și dezvoltare personală, va vorbi la Cluj despre principalele arii necesare pentru o afacere de succes: leadership, vânzări, marketing, resurse umane și planificare. Până în 22 septembrie mai poți prinde 15% reducere la oricare din bilete. Înscrie-te aici.

5-6 Octombrie – Internet & Mobile World – București

Probabil cel mai mare eveniment dedicat industriei de IT și Digital Marketing, va avea o zonă expo cu peste 1.800 soluții tech și o zonă de prezentări cu peste 90 de sesiuni despre tehnologie, marketing și business.

6 Octombrie – Romanian Executive Summit Povestea Leadershipului – București

Evenimentul pune accent pe cele mai importante aspecte din viața unui lider, iar spekerii vor scoate la iveală etapele pe care liderii trebuie să le parcurgă pentru desăvârșirea personală și profesională.

6-7 Octombrie – Online Mastery LIVE – Cluj-Napoca

Conferințele sunt bune. Poți culege multe idei noi și interesante. Însă nu se compara ca valoare cu ce primești într-un workshop intensiv de 2 zile.

În Online Mastery LIVE, vei învăța alături de alți 29 de participanți (antreprenori și specialiști de marketing), ce presupune o planificare de marketing integrată și cum să folosești cele mai eficiente instrumente de comunicare și promovare online.

Fiind locuri limitate, nivelul de interacțiune este mare și poți afla răspunsuri directe la problemele specifice business-ului tău. De 4 ani organizez acest curs intensiv, fiecare ediție fiind mai bună ca cea anterioară.  Află mai multe detalii pe site.

13 Octombrie – Game Of Tribes – Cluj-Napoca

Participă la gala de premiere a celor mai bune branduri și campanii clujene din ultimul an, organizată de către IAA YP Cluj. Nominalizează brandurile/campaniile tale preferatele până pe 22 Septembrie și ne vedem la gală să aflăm cine câștigă.

14 Octombrie – SME Innovation Days – Oradea

Un eveniment organizat de de Fundația Comunitară Oradea. In cadrul acestei ediții se va discuta despre importanța ecosistemelor de inovare atât la nivel macro cât și la nivel microeconomic, ca un cadru de dezvoltare pe termen lung a strategiilor inovatoare ale IMM-urilor. Vor fi abordate în cadrul prezentărilor și al atelierelor de lucru subiecte ce țin de rolul autorităților publice în crearea de sisteme inteligente favorabile inovării dar și ce țin de calitățile și lista de priorități pe care antreprenorii trebuie să le aibă pentru a reuși să dezvolte ecosisteme proprii eficiente prin care să se diferențieze.

19 Octombrie-  Buyer Point International – București

Este cel mai mare eveniment dedicat industriei DIY din România, un eveniment B2B internaţional, de tip conference & expo, ce se va desfăşura la Palatul Parlamentului. În cadrul Buyer Point, va avea loc şi o conferinţă dedicată pieţei DIY din România cu focus pe Social Media – Social Media Trends, unde îl poți întâlni pe Chinezu și pe Cătălin Teniță de la Zeslit Monitor.

19-20 Octombrie – CEE Entrepreneurship Summit 2016 (Business Days) – București

Cel mai cunoscut eveniment de business revine la București. Față de alte ediții, în toamna acesta poți participa și la Târgul de inovație și tehnologie, cât și la sesiuni de Business Networking Lounge pentru a cunoaște speakerii și trainerii evenimentului.

20 Octombrie- Conferința Internațională “Femei în Afaceri” – București

Conferinta își propune să reunească lideri locali și internaționali pentru o zi în care vom dezbate pașii prin care ne putem asigura că o afacere va trece de faza de start-up și se va dezvolta armonios și vom învăța din experiența unor speakeri cu experiență din business, inovație, branding și comunicare online.

25-26 Octombrie – TeCOMM – Cluj-Napoca

Cand vine vorba de eCommerce, cu siguranță TeCOMM este în topul evenimentelor la care să participi. În prima zi de conferință, pe data de 25, am să susțin un workshop despre Branding and Marketing in my eCommerce business în cadrul Start-up Area. Dacă ai un magazin online la inceput sau daca vrei sa-ti construiesti o afacere in domeniu, workshop-urile de la Start-up Area iti vor fi de mare ajutor.
Folosește codul TeCOMM10CB la înscriere pana pe 16 septembrie si vei primi un discount de 10% la achizitia oricarui tip de bilet.

26 Octombrie – Dreptul Publicității – Noi provocări în era digitală – București

Conferința despre “Dreptul publicității”  este organizată de Societatea Civilă de Avocați “Grecu și Asociații” în parteneriat cu Wolters Kluwer Romania. În cadrul acestei conferințe vor fi dezbătute aspecte legale care intervin în reglementarea comunicărilor publicitare (reclame radio/TV, afișe, etichetele produselor), limitele care trebuie respectate și practicile ce pot fi considerate a fi înșelătoare, capabile să manipuleze comportamentul consumatorului.

28-30 Octombrie – Startup Weekend – București

Un proiect care nu mai are nevoie de introducere. Un weekend de business aplicat petru cei care vor să-și testeze ideile și aptitudinile de coding, design sau marketing.

28-29 Octombrie – Meet Magento – Cluj-Napoca

Magento este una dintre cele mai populare platforme pe care se construiesc magazinele online. Dacă te-ar interesa să-ți deschizi un magazin sau dacă ai deja unul pe Magento, nu rata acest eveniment.

1-2 Noiembrie – How to web – București

O conferință cu tradiție pentru pasionații de antreprenoriat în IT și online. La How to Web ai ocazia să vorbești cu posibili investitori și să primești feedback pentru ideile tale îndrăznețe.

16-17 Noiembrie – GPEC Summit – București

O conferință dedicată industriei de eCommerce, care a ajuns la ediția a 11-a.

18-19 Noiembrie – IT Days – Cluj-Napoca

“Zilele IT-ului clujean” au loc anul acesta în incinta UMF unde sunt așteptați peste 400 de participanți. Conferința va avea prezentări tehnice cât și de business. La această ediție voi prezinta idei practice de marketing pentru companiile de IT.

24 Noiembrie – Marketing 4 IT – Cluj-Napoca

Anul acesta agenția Loopaa Marcom organizează a doua ediție a conferinței de marketing dedicate industriei de IT. Va fi un eveniment cu teme foarte atractive, însă nu pot spune mai multe (deocamdată). Notează-ți data în calendar și voi reveni curând cu extra info.

În final, pe lângă participarea la evenimente, îți recomand să-ți pui în calendar și câte 2 ore pe săptămână în care să înveți Marketing Online. Înscrie-te pe platforma de curs Online Mastery și învață marketing, în ritmul tău, de oriunde dorești, urmărind 150 de lecții video cu exemple practice și tutoriale.

Mult spor la învățat și participat la evenimente!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

    2 replies to "Evenimente de Marketing și Business din toamna aceasta (2016)"

Leave a Reply

Your email address will not be published.