Evenimente de business si ITLuna acesta, la fel ca luna trecută, am realizat o listă cu evenimentele pe care le recomand. Sunt evenimente la care am mai participat sau proiecte în care sunt implicat într-un fel sau altul.

11-15 noiembrie – București – Zilele Biz (Află detalii)

Este un eveniment cu tradiție de 12 ani care adună în cele 5 zile de conferință speakeri cunoscuți și participanți din mediul de business interesați de domeniile: antreprenoriat, inovație, management, csr și media&marketing. Fratele meu (CEO Trilulilu & Zonga) va fi speaker în ziua a doua, cea despre inovație.

14 noiembrie – Cluj-Napoca – #define Cluj 

Acesta este un proiect aflat la prima ediție care se adresează tinerilor interesație de antreprenoriat în IT. Cunosc o parte din speakeri și cred că aceștia vor împărtăși sfaturi utile din start-up-urile proprii.

19 noiembrie – Cluj-Napoca – Client Centric Conference (Află detalii)

Client Centric Conference

O conferință despre noile instrumente și tehnici de management al clienților, adresată antreprenorilor, specialiștilor de marketing și directorilor de vânzări.

În cadrul evenimentului vor prezenta patru speakeri pe care abia aștept să-i văd:

 • Lorand Balint, Managing Director Leo Burnett România
 • Orlando Szasz, Business Angel, co-fondator al compniei Renania
 • Monica Bîrlea, Business Manager iQuest
 • Bogdan Oros, co-fondator TxtFeedback

Conferința este organizată de către IAA YP Cluj, iar participarea la eveniment este gratuiă, doar pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile. Înscrie-te aici.

20 noiembrie – Cluj-Napoca – Afaceri.ro (Află detalii)

Evenimentul va prezenta perspectivele pe care statutul de Capitală Europeană a Tineretului 2015 le deschide pentru mediul de afaceri. Pare un subiect interesant de discutat, gândindu-mă că 2015 va deschide o serie de oportunități pentru business-urile clujene.

20-21 noiembrie – București – How To Web (Află detalii)

Unul dintre cele mai cunoscute evenimente pentru cei interesați de antreprenoriat în IT, va avea și anul acesta speakeri internaționali care vor dezbate trendurile din domeniu și un program special dedicat start-up-urilor.

28 noiembrie – Cluj-Napoca –  Serile JCI cu Răzvan Cuc (Află detalii)

Unul din cele mai plăcute moduri de a petrece o seară reușită de toamnă este în compania prietenilor din JCI Cluj și a invitatului Răzvan Cuc,  proprietar al RE/MAX Romania, franciza globală no.1 în imobiliare.

Dacă recomanzi și alte evenimente de business sau IT din luna aceasta, lasă un comentariu mai jos.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online, și al podcastului Antrenamentul de marketing. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În timpul liber se implică ca voluntar și în organizații precum Romanian Business Leaders, AIESEC și IAA. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

  2 replies to "Evenimente de business și IT – noiembrie 2013"

  • Ora Exacta

   Navigand pe internetul in limba romana uite ca am aflat pe pagina dvs..

   Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea articolelor
   de pe acest sait si va doresc cat mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.