Valoarea oricărei comunități este dată de suma membrilor valoroși care o formează. Mă bucur să cunosc și să văd oameni atât de ambițioși în Cluj datorită cărora avem una dintre cele mai bune comunități de IT din România și chiar din CEE.

Pe Vlad Ciurca l-am cunoscut când a co-fondat comunitatea Romanian Managers Cluj. De atunci am cotinuat să ne întâlnim la evenimente de networking sau în cadrul Start-up Weekend-urilor de prin țară. El, împreună cu o echipă de oameni faini, au pus pe picioare Techsylvania, unul dintre cele mai mari și importante evenimente dedicate tehnologiei și inovației IT din CEE. Jos pălăria!

În 2015, la Techsylvania, au venit în Cluj-Napoca reprezentanți de la companii precum: Zynga, Mailbox, BitDefender, LiveRail, Google, Booking.com, Dropbox, Uber și Paypal. Anul acesta vom avea parte de speakeri internaționali de la: Nasa, Prezi, Maastricht Univerisity, Fortune Magazine, Twitter, Soundcloud, Facebook, Evolution Equity Partners, The Coca-Cola Company și multe alte companii (vezi aici lista completă de speakeri).

În decursul a 4 zile Clujul devine hub-ul inovației în IT datorită celor 3 evenimente din cadrul Techsylvania:
Un Hackathon (21 – 22 Mai) unde 130 de developeri se vor întrece în aptitudini pentru a da viață la 20 de device-uri de ultimă generație. (află detalii)
Startup Avalanche (23 – 24 Mai) o competiție de două zile pentru cei care vor să dea lovitura în Silicon Valley cu ideea lor de business. (află detalii)
Conferința (23 – 24 Mai) unde 40 de speakeri internaționali și locali vor prezenta sfaturi utile din experiența lor cu privire la ce înseamnă succesul în IT și inovație. (vezi detalii)

Dacă lucrezi în domeniul IT și iubești inovația sau antreprenoriatul, acesta este un eveniment la care trebuie să participi. Cu această ocazie îți vei lărgi orizontul de înțelegere cu privire la ce înseamnă IT-ul la nivel internațional și cum fac alții business.

Până vineri te mai poți înscrie la preț normal.

Ne vedem acolo!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

    1 Response to "Clujul devine centrul inovației în IT din CEE pentru 4 zile (21-24 Mai)"

    • daniel

      devine

Leave a Reply

Your email address will not be published.