În octombrie și noiembrie vor avea loc câteva evenimente de business și marketing pe care nu ar trebui să le ratezi. Nu vreau să lungesc vorba. Mai jos găsești lista mea de recomandări: 

Cluj

11-12 octombrie – TeCOMM 
Cea mai importantă conferință de eCommerce din Transilvania va avea loc joi și vineri la hotelul Golden Tulip Ana Dome. În cadrul conferinței voi avea un rol de moderator al panelului ”De la idee la afacere! Profilul unui business profitabil!”cât și rolul de speaker în cadrul unui panel special. 

18 octombrie – ARTvertising 
ARTvertising  este primul eveniment organizat de IAA YP Cluj în această toamnă, dedicat specialiștilor de marketing și comunicare. În calitate de președinte al asociației cunosc entuziasmul cu care s-a lucrat la acest eveniment și cred că va oferi participanților o experiență unică. Înscrierea e gratuită, dar locurile sunt limitate.

21 octombrie – Innovate networking, la golf! 
Un eveniment de business networking mai informal, organizat de JCI Cluj, ce va avea loc la terenul de golf Claudiopolis din Cluj.

25 octombrie – Antreprenori vs Investitori 
Află secretul în business de la Robert D. Hisrich, professor de antreprenoriat la nivel mondial si director al Centrului Walker pentru antreprenoriat la nivel mondial in cadrul Thunderbird.

1 noiembrie – 3 decembrie – Leaders for the future 
Lorand Soares-Szasz organizează un proiect educațional, care să ajute tinerii să se dezvolte ca lideri și să-și dezvolte simțul antreprenorial. Eu voi fi unul dintre traineri și voi vorbi despre Marketing online.
Aplică până în 15 octombrie pentru una din cele 30 de burse gratuite oferite de organizatori.

29 noiembrie – Conferința Finantare.ro 2012 
Un eveniment dedicat informării cu privire la modalitățile de finanțare ale proiectelor și managementul acestora.

București

15 octombrie – Venture Mentoring
Echipa Venture Connect, organizează un eveniment pe un subiect interesant Comunicare si branding pentru start-up-uri alaturi de Iuliana Butuc Cerchez. Iuliana are 8 ani de experienta in corporate communication si branding în industria de IT. 

16 octombrie – IAB Forum România 
Conferinta anuala a Asociatiei Industriei de Publicitate Online din Romania. Este un eveniment de neratat pentru toți specialiștii din marketing și comunicare. 

16-17 octombrie – ZF Digital
Ziarul financiar organizează un eveniment în care unii dintre cei mai influenti manageri executivi si antreprenori din industriile online, IT si telecom vor vorbi despre cum vad evolutia tehnologiei. 

18 octombrie – Leaders in Marketing 
Dacă te interesează ce se întâmplă la nivel internațional în marketing, acesta este evenimentul la care trebuie să mergi. 

25 octombrie – Social Media Strategy Summit 
Motto-ul evenimentului: “Majoritatea afacerilor care nu utilizeaza social media sau o fac in mod gresit vor inceta sa existe in maxim 5 ani”.

26 octombrie – Antreprenori vs Investitori 
Află secretul în business de la Robert D. Hisrich, professor de antreprenoriat la nivel mondial si director al Centrului Walker pentru antreprenoriat la nivel mondial in cadrul Thunderbird.

1-2 noiembrie – RODIRECT 2012 
Conferinta Internationala de Marketing Direct se adreseaza tuturor specialistilor in marketing si comunicare din companii ce isi doresc sa isi eficientizeze strategiile si actiunile de marketing direct.

5-11 noiembrie – Bucharest Tech Feast 
O suită interesantă de evenimente dedicate antreprenorilor și start-up-urilor de IT.

7-8 noiembrie – How to web
Una din cele mai importante conferințe de tehnologie din centrul și estul Europei, aduce pentru două zile în România, speakeri și investitori internaționali. Un eveniment important pentru cei interesați de start-up-uri în IT.

9 noiembrie – StartupWeekend Romania 

Un eveniment dedicat oricui dorește să facă parte din echipa unui start-up,  într-o simulare de o zi.

12-16 noiembrie – ZileleBiz
Antreprenori și specialiști de succes, vor dezbate timp de 5 zile curajul, viziunea, performanța, responsabilitatea și creativitatea de care trebuie să dea dovadă mediul de business românesc. 

17-18 noiembrie – Succes pentru România 
O conferință dedicată tinerilor interesați de antreprenoriat.

Național

15-19 octombrie – Brașov –  BusinessDrive 

BusinessDrive este un produs educational de tip „Business Game” menit sa ajute participantii sa-si dezvolte si sa-si exerseze cunostintele si abilitatile manageriale, avându-i ca lectori pe Marius Ghenea și Dragoș Popescu.

6-9 noiembrie – SerileAS

Conceptul “Serile AS” este gandit ca un turneu de microevenimente de 4 ore in 4 orase pe tema business networking-ului, avândul ca lector pe Andy Szekely.

Sper să ne întâlnim la cel puțin unul din evenimentele de mai sus. Dacă mi-a scăpat vreun eveniment, lasă un comentariu mai jos.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online, și al podcastului Antrenamentul de marketing. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În timpul liber se implică ca voluntar și în organizații precum Romanian Business Leaders, AIESEC și IAA. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

    3 replies to "Cele mai importante evenimente de business & marketing din octombrie – noiembrie 2012"

Leave a Reply

Your email address will not be published.