Sâmbătă seara am primit titlul de Alumnus al anului 2015 din partea echipei AIESEC Cluj-Napoca la aniversarea de 21 de ani de când este organizația în Cluj. Mă simt onorat pentru acest titlu. Au trecut 7 ani de când sunt alumnus și am privit mereu cu respect și admirație pe toți cei care au primit acest titlu înaintea mea. Mereu mi-a făcut plăcere să-mi ofer timpul pentru echipa AIESEC pentru a-i ajuta să dezvolte alți viitori lideri pentru a schimba în bine lumea.

Dacă nu ai aflat încă ce este AIESEC, aceasta este o asociație de tineret globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți. AIESEC este prezentă în peste 2.100 de universități din 125 țări și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi. AIESEC are peste 4.000 de parteneri, aceștia implicându-se în dezvoltarea tinerilor talente.

Pe mine AIESEC m-a învățat practic (din timpul facultății):
– cum să fac o recrutare/angajare
– să țin un training și să vorbesc în public
– ce înseamnă un manual de brand
– ce înseamnă o misiune, viziune și cum se construiesc acestea
– ce înseamnă CSR
– cum să conduc echipe
– care este diferența dintre un manager și un leader
– cum să planific pe termen lung un proiect de echipă
– cum să organizez întâlniri de proiect regulate și eficiente
– ce înseamnă comunciarea eficientă
– cum se organizează un team building și care este valoarea acestuia
– cum să fac coaching
– cum să fac un plan de dezvoltare personală pe termen lung
– cum se face o vânzare

Însă AIESEC nu a fost doar despre învățare ci și despre relațiile puternice care s-au construit în organizație și despre oamenii deosebiți pe care i-am cunoscut.

Dacă te-ar interesa să faci parte din AIESEC am să-ți spun mai jos despre două oportunități:

1. Biletul către cariera ta
Joia aceasta, 26 martie 2015, voi prezenta evenimentul Biletul către cariera ta, în cadrul căruia vom avea ca speakeri pe Zoltan Veres și Adriana Bobziciu. Acest eveniment este adresat studenților care sunt la începutul carierei și care vor pe viitor să aibă mai mult decât un job, vor să călătorească și să se dezvolte profesional în același timp.

Pe lângă discursurile inspiraționale pregătite de către speakeri, la acest eveniment vei putea afla despre oportunitățile internaționale de internshipuri plătite oferite de către AIESEC. Pentru înscriere gratuită completează acest formular.

biletul catre cariera ta

2. Devino membru în AIESEC Cluj-Napoca
Până în 27 martie, poți aplica pentru a deveni membru AIESEC. Acest lucru presupune să-ți dorești să-ți dezvolți potențialul, să vrei să faci parte din proiecte provocatoare și să-ți placă să cunoști oameni faini care știu și altceva decât clubbing, bere, 9gag, facultate și cămin.

Aplică online acum!

aiesec global leader

It’s up to you!

Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.