The major value in life

Valoarea oricărei conferințe, oricărui seminar sau eveniment de networking este egală cu zero dacă după participarea la acestea nu rămân cu cel puțin cu o idee utilă sau un contact nou. De aceea de fiecare dată mă gândesc la specificul evenimentului la care particip și îmi setez câteva așteptări sau obiective în calitate de participant sau speaker. În felul acesta voi putea evalua la sfarșitul evenimentului valoarea pe care am primit-o sau am oferit-o.

Nu se întâmplă în fiecare zi să vină un speaker internațional în Cluj, care să fie și  unul dintre cei mai mari specialiști din lume în comunicare. Pentru că miercuri voi participa la seminarul “How to be a people magnet” cu Allan Pease, mi-am setat o lista de așteptări și lucruri pe care aș vrea să le învăț de la acest eveniment:

  1. Să aflu trei idei noi despre limbajul non verbal și despre persuasiune;
  2. Să aflu trei “tips & tricks” de public speaking;
  3. Să îmi găsesc cel puțin un subiect de inspirație pentru trainingurile personale sau pentru blog;
  4. Să cunosc cel puțin o persoană nouă pasionată de marketing, antreprenoriat  sau public speaking
  5. Să mă încarc cu energie

Dacă îmi ating 50% din obiectivele propuse, cred că evenimentul va fi unul reușit, de valoare. Tu ce obiective sau așteptări ai de la evenimentul “How to be a people magnet”?


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.