Când a fost ultima dată când ai facut o radiografie a business-ului tău din punct de vedere al marketingului online? A avea un site care nu-ți aduce clienți este ca și cum ai avea un om de vânzări care lucrează doar la recepție.

Pe Facebook sunt peste 8 milioane de români care au cont și sunt activi în fiecare lună. Motorul de căutare Google este folosit de peste 98% din utilizatorii de internet din România. 75% dintre consumatori se informează online înainte de a face o achiziție (online sau offline).

Cu toate acestea încă sunt multe companii care nu au specialiști care știu să faca bugete de reclamă online sau cum să investească eficient în publicitate online. De aceea am creat Agenda de Marketing Online, programul Online Mastery și workshop-ul Online Mastery LIVE.

În 6-7 octombrie, te invit la Cluj pentru ediția a 11-a a workshopului intensiv de 2 zile. Cursul Online – Negru pe Alb primește un upgrade și devine Online Mastery LIVE. Spre deosebire de edițiile anterioare, de această dată vom lucra la planificarea comunicării online a companiei tale folosind Agenda de Marketing Online, iar în plus vei afla ce platforme noi se folosesc în online și îți voi oferi instrumente actualizate.

Cine trebuie să participe la acest workshop

Workshopul se adresează specialiștilor de marketing, companiilor care vor să-și dezvolte specialiștii de marketing sau antreprenorilor care vor să își crească business-urile folosind puterea online-ului.

Ce primești în workshop-ul intensiv din Cluj-Napoca

 1. Vei avea 2 zile pline de de exemple și exerciții, 8 ore pe zi, în cadrul Intensa Training & Events
 2. Ai prânz și pauze de cafea incluse
 3. Primești suport de curs, instrumente și resurse utile dupa curs
 4. Suportul meu în realizarea exercițiilor practice pe parcursul workshop-ului
 5. Un exemplar din Agenda de Marketing Online în care vom lucra

Agenda de Marketing OnlinePentru 2 zile vom trece prin pașii realizării unui plan de marketing și vom lucra direct cu cele mai noi intrumente de comunicare online.

Vei învăța la workshop:

 • Cum să faci planificarea de Marketing Online a afacerii tale folosind Agenda De Marketing Online.
 • Cum să creezi o imagine online corectă folosind siteul, blogul sau e-mail marketing-ul.
 • Cum să faci practic un plan de Marketing Online concis și eficient.
 • 30 de instrumente de planificare și implementare a planului de marketing online pe care le vei putea folosi imediat.
 • Care sunt cele mai noi direcții strategice în marketing online.
 • Cum să folosești la maxim rețelele sociale și publicitatea online.
 • Cum să calculezi Return On Investment (ROI) pentru acțiunile de marketing online.
 • Ce înseamnă și la ce se folosesc Inbound Marketing, SEO, CPM, Marketing Afiliat, Microblog, CTR, ROI, Adwords, Analytics, Publicitatea video etc..

Ce ai de pierdut daca nu vei participa la workshop

 1. Nu vei știi de ce site-ul tău nu aduce mai mulți clienți.
 2. Nu vei știi cum să investești corect în publicitate online.
 3. Nu vei știi care sunt cele mai noi strategii de promovare pe rețelele sociale.
 4. Nu vei avea un plan complet de marketing online.
 5. Vei pierde zeci sau sute de ore pentru a învăța ce altii au aflat în doar 2 zile intensive de workshop.
 6. Concurența ta va folosi mai bine ca tine Marketingul Online.

Te încurajez să investești în tine și în echipa ta, să devii un profesionist în marketing online sau un antreprenor inteligent, care foloseste cele mai noi tactici de marketing și vânzări.

Ne vedem la workshop!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.