Bine-cunoscutul actor și regizor Woody Allen a spus că 80% din succes se datorează doar faptului de a ajunge și a fi la locul potrivit.

Într-o zi frumoasă, nu mai rețin anul și ziua, am participat la o conferință unde am învățat un acronim care încă stă la baza marketingului online și a training-urilor mele. În altă zi, am fost speaker la o conferință care nu credeam că mă va ajuta într-un fel sau altul, însă acolo am cunoscut unul dintre actualii parteneri de afaceri.

Toate aceste evenimente la care doar trebuie să participi, îți pot schimba viața, sau modul în care vezi lucrurile, însă niciodată nu rămâi la fel după ce participi la ele.

În 21 Aprilie voi prezenta și modera expo conferința de eCommerce TeCOMM București (Athenee Palace Hilton). Ne vedem acolo?

Tema evenimentului este “power to the customers” iar toate panelurile și workshop-urile vor pune accent pe creșterea business-urilor de online prin servirea cât mai bună a clienților.

Pe lângă faptul că ne întâlnim acolo, vei avea șansa să interacționezi cu peste 20 de speakeri din agenții și magazine online din UK, Olanda, Polonia, Danemarca și România.

Uite câțiva dintre speakerii de top și temele pe care le vor aborda:

  • David Rothwell (UK) – Director @Rothwell Media Ltd și autorul best-seller-ului “The AdWords Bible for eCommerce”, va vorbi despre principalele greșeli pe care le fac magazinele online în campaniile lor de Adwords.
  • Karol Karpinski (PL) – Client Partner Central Eastern Europe for Global Marketing Solutions @Facebook, va vorbi despre provocările și oportunitățile unui magazin online folosind Facebook în a atrage clienți.
  • Steen Rasmussen (DK) – Senior partner și Co-Fondator @IIH Nordic, de asemenea “World’s Best Analytics Practitioner” 2014, 2015, va vorbi despre insight-urile cele mai importante pe care să le extragi din Google Analytics.
  • Chris Jones (UK), User Experience Director și eCommerce specialists @Blueleaf, va prezenta studii de caz privind cele mai bune practici privind îmbunătățirea experienței de cumpărare a clienților pe site.

În paneluri vor fi și speakeri din companii precum: MasterCard, Banca Transilvania, eMAG, Urgent Cargus, Flanco, Paravion, Netopia MobilPay, Zoot.ro etc.

Sunt nume mari și speakeri importanți. Tu trebuie doar să fii acolo și vorba aceea “imposibil să nu se lege ceva de tine”. În plus, dacă te înscrii acum folosind codul TeCCalin25 vei beneficia de 25% discount din prețurile afișate pe site.

Sunt puține evenimente în România care aduc cei mai buni speakeri de online. Le poți număra pe degetele de la o mână. Dacă nu vei participa acum s-ar putea să aflii informațiile prezentate mai târziu și să-ți fi dorit să le aflii mai devreme.

Dacă vii în 21 Aprilie la TeCOMM București, dă-mi un semn și sper să stăm de vorbă în pauze.

Lasă un comentariu mai jos și menționează care ar fi 4 întrebări pe care le-ai adresa celor 4 speakeri pe care ți i-am menționat.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.