Mi-a făcut mare plăcere ca în 2011 să fiu speaker pentru prima dată la Social Media Summit Cluj. Ştiam că vor fi speakeri buni, cu experienţă şi cu prezentări de impact. De aceea m-am gândit să pregătesc o prezentare cu un subiect pe care l-am mai dezbătut în alte conferinţe şi care am observat că este de interes pentru specialiştii în comunicare online.
Deşi în aceiaşi zi am lansat colaborarea Trilulilu cu Asociaţia Cluj-Napoca 2020 Capitală Culturală Europeană m-am simţit foarte relaxat şi în largul meu pe scena SMS Cluj. Feedbackul din sală, cât şi de pe twitter şi bloguri a fost unul foarte bun. Mulţumesc tuturor pentru aprecieri.

Dacă te interesează ce este special la video online şi încotro se îndreaptă piaţa de publicitate online din România, îţi recomand să urmăreşti înregistrarea prezentării mele:

Mulţumesc Costin

Slideurile prezentării le găseşti mai jos.

Dacă faci un video blog sau doreşti să porneşti un proiect video online, contactează-mă. Poate putem colabora. Pentru orice întrebări sau feedback, nu ezita să mă contactezi.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online, și al podcastului Antrenamentul de marketing. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În timpul liber se implică ca voluntar și în organizații precum Romanian Business Leaders, AIESEC și IAA. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.