Conform primăriei, viziunea Clujului pe termen lung este dezvoltată pe trei factori: Universitate, Inovație și Participare. Poate cel mai reprezentativ eveniment care unește toți acești factori este Cluj Innovation Days (24-25 Mai).

A 5-a ediţie a evenimentului dezbate subiecte legate de digitalizare, industrie, urbanizare şi sustenabilitate, împreună cu reprezentanţi, ai Cluj IT Cluster, Primăriei Cluj-Napoca şi invitaţi de talie naţională şi internaţională.

Sub sloganul “Breaking New Digital Ground!” în cadrul conferinței se vor dezbate tematicile: Securitatea Cibernetică, Energia Regenerabilă, Robotică, Asistența Medicală Digitală, Comunităţile Smart. 

Recomand Cluj Innovation Days cercetătorilor, IT-știlor și antreprenorilor interesați de inovație tehnologică, care vor să contribuie la dezvoltarea Clujului sau care vor să profite de trendurile internaționale pentru a crea afaceri globale.

Line-up-ul de speakeri include pe:

  • David Wallom (University of Oxford)
  • Alessandro Guarneri (SAP NETWEAVER Solution Architect)
  • Carlos Fernandez Bandera (University of Navarro)
  • Heiko Vainsalu (Roksnet Solutions OÜ)
  • Emiliana Dovan (Telekom)
  • Lucia Morariu (General Director Eximtur)
  • Mihai Talpos (CEO Școala Informală de IT)
  • Nicolae Burnete (Ministrul Cercetării şi Inovaţiei)
  • Florin Jianu (Preşedintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii)

Consultă agenda evenimentului și lista întreagă de speakeri. Dacă vrei să participi, pot oferi 2 invitații gratuite. Trebuie doar să îmi trimiți un mesaj folosind formularul de contact.

Evenimentul este organizat de către Cluj IT Cluster în colaborare cu Urbanize Hub, APM Cluj şi Agenţia de Marketing Loopaa.

Ținând cont de numărul mare de studenți, companii, comunități și evenimente de IT, cred că viziunea Clujului este bine susținută, iar orașul nostru este centrul inovației al României. Oare Bucureștiul și Timișoara pot contesta această afirmație? Tu ce spui?

Dă-mi un semn dacă vii la Cluj Innovation Days. ?


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.