Marketingul se schimbă iar business-urile au nevoie tot mai mare de digitalizare. Acest lucru m-a pus pe gânduri de mai multe ori. Mi-am dat seama că ar trebui să învăț puțină programare și codare pentru a înțelege mai bine procesele din spatele aplicațiilor pe care le folosim zilnic. Cu toate acestea, n-am știut niciodată exact cu ce limbaj de programare să încep.

Cu ce limbaj de programre ar trebui să începi

Dacă și tu te-ai întrebat acest lucru, urmează pașii din următorul infografic să afli cu ce să începi. La finalul articolului am făcut și o scurtă lista de siteuri unde poți învăța gratuit programare.

(click pe imagine pentru mărirea infograficului)

cu ce limbaj de programare ar trebui sa incepsursa: carlcheo.com/startcoding

În infograficul de mai jos sunt explicate puțin mai detaliat fiecare limbaj de programare în parte.

Ce limbaj de programare ar trebui sa invat

sursa: www.whoishostingthis.com/blog

De asemenea, vezi și câteva siteuri unde poți învăța gratuit limbaje de programare:

Mult spor la învățat!


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este Senior Partner în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom și fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 12 ani de experiență a ajutat peste 100 de companii să fie mai competitive în online și a susținut peste 220 de cursuri, seminarii și prezentări, la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În timpul liber se implică ca voluntar și în organizații precum Romanian Business Leaders, AIESEC și IAA. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

    1 Response to "Cu ce limbaj de programare să începi"

    • Pana Bogdan

      Super tari infograficele astea. Interesante informatiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.