Anul trecut când am făcut recrutările pentru IAA YP Cluj am creat un profil de membru care să corespundă acelor valori și comportamente pe care le-am apreciat cel mai mult la prietenii pe care îi aveam deja în asociație. S-a dovedit o strategie bună pentru că timp de un an, o singură persoană din 13 s-a retras, ceilalți fiind în continuare implicați și pasionați de ceea ce facem împreună. Este o sinergie frumoasă în echipă. Ne completăm unii pe ceilalți, ne ajutăm, învățam lucruri noi împreună și cel mai important, realizăm proiecte care contează pentru mediul de business local.

Un alt lucru care cred că contribuie la unitatea echipei este că în asociație ne concentrăm mereu pe două direcții:

  1. Să dezvoltăm membrii acesteia;
  2. Să realizăm proiecte mai mari, mai multe și mai de impact pentru mediul de marketing și comunicare din Cluj;

Ce-i frumos este că membrii se dezvoltă cel mai bine exact prin realizarea de proiecte tot mai mari. În felul acesta reușim să îmbinăm utilul cu plăcutul. Cu cât investim mai mult în dezvoltarea membrilor, respectiv a noastră, cu atât ne provocăm să realizăm proiecte mai de impact.

Cred că asta este o lecție bună pentru orice business. Dacă membrii companiei  sunt orienteți către dezvotlare profesională și dacă unul din scopurile businessului este să investească în potențialul lor, există șanse ca aceștia să accepte provocări și proiecte mai mari, mai de impact. Atenție, acest lucru va da rezultate doar dacă echipa de conducere a companiei va fi la fel de motivată să țină pasul cu dezvoltarea tuturor celor implicați în business.

Vorbesti marketing? Hai sa povestim!

În perioada următoare dorim să creștem numărul de membri în IAA YP Cluj. Dacă „vorbești marketing”, ai sub 30 ani și dorești să te implici în dezvoltarea ta și a mediului marcom regional, alături de o echipă faină de oameni pasionați de ceea ce fac, atunci te invităm să aplici să devii membru. Citește mai multe detalii sau completează formularul de aplicare, până duminică în data de 21 aprilie.


Călin Biriș
Călin Biriș

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondatorul programului de marketing Online Mastery, autor al cărții și al podcastului „Antrenamentul de Marketing”. Din 2009 până în prezent a susținut seminarii și prezentări de marketing la care au participat zeci de mii de antreprenori și tineri profesioniști. În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în MarCom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.