Ascultă gratuit și legal cărți audio de marketing și business în valoare de peste 1000 de lei

By 06/02/2018Cărți
carti audio gratuite

În acest articol vreau să-ți recomand cărți audio de marketing și business pe care eu le-am ascultat și care mi-au oferit noi perspective. Valoarea lor este de peste 1000 de lei, dar tu le poți asculta gratuit dacă parcurgi pașii de mai jos.

Eu asociez cititul unei cărți cu instalarea unei noi aplicații în creier la care mă pot întoarce mereu pentru a mă ajuta în diferite situații. Din acest motiv cred că cei care iubesc cititul sau care și-au făcut un obicei din a citi, au “sisteme de operare” mai performante care funcționează mai repede și returnează rezultate mai bune.

Vrei și tu un upgrade gratuit cu 10 cărți noi de marketing și business?

Parcurge pașii de mai jos:

1. Instalează-ți pe smartphone aplicația Bookmate (vezi linkuri directe de Apple Store și Google play).

2. Activează-ți un cont gratuit pentru o lună de 7 zile (cel mai ușor este să faci acest lucru de pe laptop – click aici). În acest pas va trebui să introduci și datele unui card, însă nu ți se vor lua bani de abonament doar dacă nu-l anulezi în cursul lunii gratuite.

3. Ascultă următoarele cărți pe care ți le recomand cu căldură:

În total sunt aproximativ 76 de ore de ascultare. Dacă îți faci o rutină ca în următoarele 30 de zile să asculți câte 2 ore și jumătate în fiecare zi, vei reuși să asculți toate cărțile înainte să plătești prima lună de abonament.

În aplicație găsești mult mai multe cărți de beletristică și de business, însă cele de mai sus ți le recomand pentru că le-am ascultat și eu (pe ultimele 3 urmează să le ascult).

4. După ce ți-a expirat luna gratuită de Bookmate, instalează-ți aplicația Audible (vezi linkuri directe de Apple Store și Google play). Când îți faci cont primești o carte la alegere din partea casei.

Îți recomand să alegi cartea Shoe Dog (13 ore 21 minute). Este povestea extraordinară de business a companiei Nike și a fondatorului acesteia.

Diferența dintre Audible și Bookmate este că în Audible cumperi cărți, iar acestea îți aparțin pe viață, iar în Bookmate ai abonament all you can read/listen la librărila lor de cărți scrise cât și audio, dar după ce întrerupi abonamentul nu mai ai acces la cărți. Deși modelul Bookmate poate părea mai atractiv pe termen scurt, librăria lor de cărți este mai redusă decât cea din Audible, iar când nu mai plătești nu mai ai acces la cărțile deja citite.

Indiferent dacă vei alege să rămâi cu o aplicație sau alta este bine să ții minte că într-o lună de folosire a aplicațiilor poți salva acei 1.000 de lei pe care i-ai da dacă ai cumpăra cărțile de mai sus de pe eMAG.

În final, vreau să-ți recomand să citești și acest articol despre alte 27 de cărți de business, vânzări și dezvoltare personală pe care le poți asculta gratuit în aplicația de muzică Zonga.

Aștept părerile tale despre cărțile recomandate. Spor la ascultat!

credit foto

9 Comments

Leave a Reply