eBook Gratuit: Mai multe lead-uri calificate cu Marketing Automation

De mai multe ori m-am întâlnit cu antreprenori pentru potențiale colaborări, iar în timpul discuțiilor mi-am dat seama că aceștia “fură curent” :). Mi s-a întâmplat să văd clienți care au venit la Loopaa ca la piață, să cumpere un kg de postări pe social media, 2 kg de newslettere și jumătate de kg de SEO. De fiecare dată m-a deranjat când am văzut astfel de abordări pentru că a fost o pierdere de timp pentru ambele părți.

Serviciile de Marketing Online sunt complexe și necesită o analiză mai aprofundată înainte să decizi ce și cum să implementezi. De aceea, acestea nu se cumpără ca dintr-un magazin online, le adaugi într-un coș de cumpărături și gata, ci este nevoie de o consultație, exact ca la medic.

Dacă și tu ai o companie care vinde servicii sau produse mai scumpe, înțelegi ce presupune o vânzare consultativă. În plus, dacă investești peste 1.000 euro pe lună în servicii și bugete de marketing online, atunci este cel mai bun moment să-ți automatizezi promovarea și vânzarea produselor și serviciilor.

Colegii mei din agenția Loopaa, au realizat un eBook instructiv și util din care afli ce presupune un sistem de Marketing Automation.

Uite cele mai importante avantaje dacă implementezi un astfel de sistem:

  • generezi mai multe leaduri calificate
  • eficientizezi timpul investit de reprezetanții de vânzări în discuțiile cu potențialii clienți;
  • ai o vizibilitate mai mare asupra modului de generare a lead-urilor și cum sunt gestionate acestea de către echipa de vânzări;
  • ai o strategie integrată de comunicare;
  • ai mai mult timp să te concentrezi pe eficientizarea proceselor;
  • ai o comunicare personalizată pe site, prin e-mail sau pe blog;
  • 80% din generarea lead-urilor se va face automatizat.

Descoperă toate beneficiile și avantajele unui sistem de Marketing Automation. Descarcă eBook-ul Gratuit 

Leave a Reply