Politica de confidențialitate privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal

 

Datele cu caracter personal ale tuturor persoanelor cu care interacționăm sunt foarte importante pentru compania noastră. De aceea, ne asigurăm să fie prelucrate în conformitate cu dispozițiile legale și în maximă securitate.

În continuare vei găsi informații care au scopul de a te ajuta să înțelegi modul în care colectam datele cu caracter personal, cum le folosim, ce facem ca să le păstram în siguranța și care este nivelul tău de control în relație cu datele tale cu caracter personal.

Cine suntem și cum ne poți contacta

GSTIC MARKETING SRL este o societate comercială privată care are scopul principal de a oferi servicii de educație și de marketing antreprenorilor, managerilor de marketing și vânzări sau specialiștilor în marketing și afaceri. În administrarea companiei se regăsesc brandurile și platformele online: www.calinbiris.ro, www.onlinemastery.ro, www.nuamfostde10.ro și www.onlinenegrupealb.ro.

Pentru orice intrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email: contact@onlinemastery.ro. Sediul social al companiei se găsește la adresa Str. Crișan, Nr. 16, Loc. Gherla, Jud. Cluj, societatea fiind înregistrată la Registrul Comerțului Cluj sub nr. 12/1537/2012, având CUI RO30290461.

Ce date prelucrăm și în ce scop

Datele cu caracter personal pe care ți le solicităm sau le colectăm doar atunci când sunt oferite în mod voluntar, pot fi: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, județ, număr de telefon, nume utilizator și parola acces cont site, experiență în marketing online.

Prin instalarea unor coduri de urmărire a vizitelor de pe website-urile noastre mai colectăm și informații precum IP-ul vizitatorului, locul din care s-a făcut accesarea, ora accesării și informații de utilizare a platformelor gestionate precum paginile accesate, numărul de pagini accesate, timpul petrecut pe platforme, modul de navigare pe website-uri.

Scopurile folosirii acestora date sunt:

  • înscriere în platforma de curs www.OnlineMastery.ro;
  • livrăre a bunurilor și serviciilor comandate, confirmării comenzii, informării privind stadiul comenzii;
  • înscriere la evenimentele organizate de către GSTIC MARKETING SRL (seminarii, workshopuri, întâlniri, webinarii, prezentări), respectiv pentru a fi informat din timp cu privire la detaliile organizatorice (locație, oră, dată) și/sau modificarea acestora prin e-mail și/ sau mesaje SMS;
  • realizare de activități de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing și publicitate;
  • dezvoltare a produselor și platformelor online gestionate;
  • cercetare de piață;
  • monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a clienților;
  • activități administrative și de media;
  • informare privind articolele noi publicate în secțiunile de blog sau noutăți de pe platformele gestionate.

Ce trebuie sa aiba in vedere persoanele vizitatoare ale website-ului care nu au implinit varsta de 18 ani?

GSTIC MARKETING SRL se adresează, în primul rând, persoanelor care au împlinit 18 ani. Te rugăm să nu completezi datele tale cu caracter personal în cuprinsul secțiunilor website-urilor gestionate de către companie dacă ești minor și nu ai acordul părinților/reprezentanților tăi legali în acest sens.

Destinatarii datelor – Cum și cine are acces la aceste date

Pentru funcționarea eficientă a platformelor, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate, cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în acest regulament şi să asigure protecţia drepturilor.

Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizori și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  • Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
  • Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
  • Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă, CNP;
  • Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
  • Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;
  • Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
  • Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, CNP;
  • Servicii juridice – nume, prenume, adresă, CNP;

În cazul în care ne solicitați ca datele cu caracter personal pe care ni le-ați oferit să fie șterse, acestea vor fi șterse și de la colaboratori.

Perioada de stocare a datelor

Pentru cei cu care avem semnat Contractului de Colaborare în vederea vânzării și comercializării produselor noastre, datele vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale, precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

Pentru prelucrările de date în baza consimțământului, vom păstra datele tale până când îți vei retrage consimțământul. Poți face oricând acest lucru trimițând un e-mail la adresa contact@onlinemastery.ro.

Drepturile tale în relație cu datele pe care ni le-ai pus la dispoziție

Pentru ca ne-ai acordat consimțământul, te informăm că ai urmatoarele drepturi, pe care le poți exercita oricând trimițând un email la adresa contact@onlinemastery.ro.

Dreptul de acces – ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că se prelucrează sau nu date tale cu caracter personal; totodată, poți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării;

Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obține rectificarea a datelor tale cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete pe care ni le-ai oferit;

Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – ai dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal pe care ni le-ai oferit;

Dreptul la restricționarea prelucrării – ai dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal pentru o anumită perioadă de timp solicitată;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele tale într-un format structurat și ai dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator;

Dreptul la opoziție – ai dreptul de a te opune anumitor prelucrari ale datelor cu caracter personal ce te privesc, cum ar fi prelucrarea în scopul de a primi mesaje publicitare.

Dreptul de a depune o plângere – ai dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și justiției privind prelucrarea datelor tale cu caracter personal;

Dreptul de a-ți retrage consimțământul – poți în orice moment să ne soliciți retragerea consințământului de prelucrare a datelor tale.

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor de mai sus, ne poți contacta la adresa de e-mail contact@onlinemastery.ro.

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de GSTIC MARKETING SRL conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.