Filme și seriale despre Marketing, PR, Comunicare, Vânzări sau Business

Am văzut mai multe filme despre Marketing, PR și Vânzări care mi-au plăcut și din care am învățat lucruri utile pentru business. Astfel, am făcut o listă utilă cu acestea, pentru cititorii blogului și pentru toți cei pasionați de aceste domenii.

Mi-ar plăcea să te întorci la listă de fiecare dată când vrei să vezi un film bun și să lași comentariul tău cu privire la filmele pe care le-ai văzut deja. ;)

S-ar putea să fie mai multe filme decât cele din lista mea, iar de aceea am nevoie de ajutorul tău. Te rog să completezi într-un comentariu mai jos filmele pe care le cunoști și le recomanzi, care nu sunt deja pe listă.

Lista mea de filme de Marketing, Comunicare, Vânzări sau Business:

Vreau să văd și…

Lista mea de seriale:

Vreau să văd și…

Nu uita să lași comentarii cu filmele care ar trebui să intre în lista și n-au fost menționate, sau impresii despre filmele de mai sus.

Vizionare plăcută!

Articol actualizat la 19.02.2018

Călin Biriș este Senior Partner în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom și fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online. Călin a susținut peste 100 de prezentări și workshopuri, pregătind pe Marketing Online mii de antreprenori și specialiști.
În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Online Mastery

22 Comments

Leave a Reply