Creativule, vrei experiență în marketing și publicitate?

By 19/10/2016IAA YP Cluj
competitiaa

Un mesaj pentru studenții și tinerii creativi: dacă îți dorești ceva cu adevărat, nu aștepta după alții să-ți bage în straiță. Experiența în marketing și publicitate nu ți-o dă nimeni. Aceasta se câștigă prin practică. 

Apropo de asta, în 2010 m-am înscris într-un concurs de creație. Împreună cu o gașcă faină de colegi de la master, ne întâlneam after work să gândim campanii pentru creșterea notorietății bolii Alzheimer. Ne-am distrat, am băut câteva beri, am muncit câteva nopți lungi, iar într-un final campania noastră a câștigat premiul competiției. Am învățat multe, am legat prietenii frumoase și a fost o experiență memorabilă. 

Mi-am dat seama cât de bine prind astfel de proiecte pentru studenți, masteranzi sau tineri profesioniști. Acum ai ocazia să te bucuri și tu de o experiență cel puțin la fel de faină. 

IAA YP a dat startul proiectului CompetițIAA.

Înscrie-te (gratuit) și vei avea șansa să pregătești o campanie și să simulezi un pitch pentru unul din cei 7 clienți înscriși în competiție: Accesa, Banca Transilvania, Sykes, Untold Festival, Visa, Gillette şi IAA (International Advertising Association). Va trebui să lucrezi într-o echipă de 3, 4 sau 5 colegi, pe un brief real. Echipa ta va avea un mentor, iar la final puteți câștigați și un premiu de 500 de Euro. Clar va fi o experiență în marketing și publicitate care va conta pe CV.

În plus, eu voi fi unul dintre mentori. Poate vom ajunge să colaborăm în concurs, sau ulterior în agenția mea. ;)

Pentru a te înscrie în competiție mai ai puțin timp, până vineri (21 octombrie), ora 23:59. Nu mai sta pe gânduri. Dacă vrei experiență în marketing și publicitate, intră acum pe www.competitiaa.ro.

Online Mastery

Leave a Reply