Cadou de ziua mea: Cursuri online gratuite

Astăzi este ziua mea și vreau să profit de această ocazie să îmi pun o dorință:
Vreau să facem împreună, pe pagina acestui articol, cea mai mare lista cu websiteuri care oferă cursuri online gratuite (indiferent de domeniu: business, drept, uman, biologie etc.).

Mai jos sunt websiteurile pe care le-am găsit eu până acum:
coursera.org
duolingo.com
oxlearn.com
knowthis.com
ed.ted.com
sophia.org
lynda.com (gratuit timp de 7 zile de trial
edx.org
khanacademy.org
quizlet.com
udemy.com
free-ed.net
u.about.com
businessballs.com
about.com
school-for-champions.com
ocw.mit.edu
openlearn.open.ac.uk
open.edu
grayharriman.com
howdini.com
5min.com
watchmojo.com
academicearth.org
ecorner.stanford.edu
mitworld.mit.edu/video
youtube.com/edu
ted.com
bvo.com
the99percent.com
bigthink.com
meettheboss.tv
fora.tv
video.allthingsd.com
howcast.com
videojug.com
entrepreneur.com

Lasă, într-un comentariu mai jos, websiteurile pe care tu le cunoști și nu le-ai găsit în lista mea sau ajută-mă trimițând acest articol prietenilor care ar putea contribui, sau cărora le sunt de folos siteurile oferite de mine. Mulțumesc pentru că ajuți să mi se îndeplinească dorința!

Update:Pe blogul lui Stefania Druga am găsit un articol bine documentat despre ”Educație în acces liber”. În acest articol sunt menționate câteva platforme care aș dori să le adaug la lista celor de mai sus.

mitx.mit.edu
udacity.com
jorum.ac.uk
ostrich.bath.ac.uk
oyc.yale.edu
books.google.com
manybooks.net

Voi continua să adaug websiteuri cu resurse educaționale grratuite, te încurajez să te reîntorci să vezi ce siteuri noi am găsit.

Călin Biriș este Senior Partner în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom și fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online. Călin a susținut peste 100 de prezentări și workshopuri, pregătind pe Marketing Online mii de antreprenori și specialiști.
În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj. În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

Online Mastery

12 Comments

Leave a Reply